Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuvernöörikoulutus ohi

O-, N- ja L-piirien DGe:t ryhmätyössä, Jukka Borén (vas.), Veikko Teerioja ja Kauko Niemelä.  Taustalla suomalaisryhmän kouluttaja PID Harri Ala-Kulju.Kuvernöörikoulutus on ohi, ilmoitti N-piirin tuleva kuvernööri Veikko Teerioja lauantaina 27.6.2015 aamupäivällä Suomen aikaa.  Veikko kertoi, kuinka kolmipäiväinen koulutus oli ollut tiivis.  Koulutus alkoi joka päivä klo 8.30 ja päättyi klo 17.15.  Sen jälkeen joka ilta oli ollut kansainvälistä, eri maiden järjestämää vapaaehtoista ohjelmaa. 

Koulutukseen Havaijilla osallistui 743 kuvernööriä kaikkialta maailmasta.  Puolisoilla oli ollut omaa ohjelmaa.

Koulutuksen avajaisistunnossa kansainvälinen presidentti Dr. JitsuhiroYamada oli selvittänyt kansainvälistä teemaansa "Dignity, Humanity, Harmony".  Suomen kuvernööreillä oli oma suomenkielinen koulutus, kouluttajana PID Harri Ala-Kulju.

Kuvagalleriassa Veikon lähettämiä tunnelmakuvia DG-kurssin avajaisistunnosta ja päätösjuhlasta. Kuvernööriseminaarin (=koulutuksen) päätyttyä alkaa LCI:n vuosikokous, Convention. Kuvernööriseminaari ja Convention järjestetään Havaijilla Yhdysvalloissa.

 

Kuvista näkee, että ainakin koulutusvaiheessa "virka-asu" on vapaamuotoisempi kuin muualla järjestetyissä koulutuksissa.  Asuvalinnassa on huomioitu Havaijin helteiset sääolosuhteet.

Suomalaisryhmä eli DGe:t puolisoineen kuuntelemassa koulutuksen avajaisistunnossa alkavan kauden kansainvälisen presidentin Dr. Jitsuhiro Yamadan selvitystä kansainvälisestä teemastaan Dignity, Humanity, Harmony.
Suomalaisryhmä eli DGe:t puolisoineen kuuntelemass...
Tunnelmakuva DG-kurssin päätösjuhlasta. Kuvassa Suomen kuvernöörit puolisoineen.
Tunnelmakuva DG-kurssin päätösjuhlasta. Kuvassa Su...
Koulutukseen osallistuneet lähes 750 kuvernööriä ja heidän puolisonsa juhlaillallisella kurssin päättymisen kunniaksi.
Koulutukseen osallistuneet lähes 750 kuvernööriä j...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram