Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuvernöörit vannoivat valan

Kansainväliseksi presidentiksi asetettu japanilainen Dr. Jitsuhiro Yamada julisti 743 elektiä kuvernööreiksi, kun he olivat antaneet kuvernöörivalan.  Kuvassa N-piirin uusi kuvernööripari Veikko ja Tuula Teerioja.Honolulun Conventionissa julistettiin 30.6.2015 maailman kaikki 743 "elektiä" kuvernööreiksi, heidän joukossaan N-piirin Veikko Teerioja.

- Seremonia oli juhlallinen, kertoo Veikko. Kun japanilainen Jitsuhiro Yamada oli antanut presidenttivalan ja hänet oli asetettu virkaan, niin sitten Yamada esitteli toiseksi kv-presidentiksi valitun intilaisen Naresh Aggarwalin ja uudet kansainväliset johtajat.  Ensimäisenä Yamada luonnollisesti esitteli ensimmäiseksi kansainväliseksi varapresidentiksi nouseen Vuokatin vuosikokouksessa vierailleen toisen kv-varapresidentti Bob Corlewin, USA.

Veikko kertoo edelleen, kuinka tunnelma elektien keskuudesssa oli heti aamusta lähtien ollut "tuskastuttavan jännittävä ja hikinen." Lopuksi jännitys oli lauennut, kun uusi kv-presidentti Yamada oli ilmottanut, että nyt on se hetki, "the moment", jota kaikki elektit olivat odottaneet.

 

- Vannoimme  valan, kaikki 743 elektiä, ja sen jälkeen presidentti julisti meidät piirikuvernööreiksi.  Hän pyysi puolisoita repäisemään elektinauhan irti ja samalla me rapäisimme puolisonauhan irti.

Veikko totesi jonkun leikkisästi verranneen kaksivuotista kuvernöörikoulutusta ja nyt tapahtunutta kuvernöörinimitystä ajokortin suorittamiseen: - Ajokortti on ajettu mutta nyt alkaa varsinainen harjoittelu.

N-piiri esittää uudelle kuvernööriparilleen onnittelut.  Samalla lahjaksi lupaamme työsarkaa koko vuodeksi 2015-2016.

Kuvat: Marja-Leena Turunen

N-piirin kuvernöörin Veikko Teeriojan vannottua valan hänen puolisonsa Tuula Teerioja irroitti elektinauhan sen merkiksi, että N-piiri oli saanut uuden kuvernöörin. Kuva Marja-Leena Turunen.
N-piirin kuvernöörin Veikko Teeriojan vannottua va...
Suomalaisia Convention-salissa. Kuva Marja-Leena Turunen.
Suomalaisia Convention-salissa. Kuva Marja-Leena T...
Toiseksi kv-varapresidentiksi valittiin intialainen Naresh Aggarwal. Vaalitilanne oli todellinen, vaikka kuvassa onkin ainoastaan valituksi tulleen Nareshin julisteita. Kuva edellisen päivän vaalikampanjan "hulabaloosta". Kuva Marja-Leena Turunen.
Toiseksi kv-varapresidentiksi valittiin intialaine...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram