Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kuvernöörivala sähköisesti

Kuvernöörivala annetaan normaalisti kansainvälisen Lions-järjestön vuosikokouksessa.  Tämän vuotinen sähköinen järjestelmä oli uusi valakokemus, sillä maailmanlaajuisen korona-viruksen vuoksi Singaporeen suunniteltu kv-kokous jouduttiin perumaan.  Sen vuoksi poikkeuksellisesti vala annettiin tänä kesänä (1.7.) kaikkialla maailmassa sähköisesti, aikavyöhykkeet huomioiden.  

 

Ympäri maapalloa valat otti vastaan Lions-järjestön kv-puheenjohtaja, eteläkorealainen Jung-Yul Choi.

 

Seremonian päätteeksi valan antaneet ylennettiin piirikuvernööreiksi siihen piiriin, johon heidät käytännössä oli kaksi vuotta sitten valittu ja sen jälkeen koulutettu.  Ensimmäisenä vuotena kukin oli valittu toiseksi varapiirikuvernööriksi ja toisena vuotena ensimmäiseksi varapiirikuvernööriksi. Kolmantena vuotena heidät oli valittu oman piirinsä vuosikokouksessa piirikuvernööri-electiksi.  Valan ja nimityksen myötä Markku Vesikallio on nyt nimitetty Suomen Lions-liiton N-piirin kuvernööriksi.

 

Maapallolla on kaikkiaan noin 750 Lions-piiriä ja Suomessa 14 piiriä.  Piirien lukumäärä kertoo, että maailmassa on noin 750 piirikuvernööriä ja Suomessa kaikkiaan 14 piirikuvernööriä.

 

Piirikuvernöörien virkakausi on alkanut / alkaa valan antamispäivänä eli 1.7.2020.  Kuvernöörien virkakausi kestää tasan vuoden, 30.6.2021 saakka.

 

Teksti ja kuvat Antti Tuomikoski

Valan vastaanotti 1.7.2020 IP Jung-Yul Choi.
Valan vastaanotti 1.7.2020 IP Jung-Yul Choi.
Lions-valan vannonut N-piirin kuvernööri 2020-2021 Markku Vesikallio.
Lions-valan vannonut N-piirin kuvernööri 2020-2021...
Juuri Lions-valan vannonut N-piirin kuvernööri Markku Vesikallio yhdessä puolisonsa, Lion Teija Vesikallion kanssa.
Juuri Lions-valan vannonut N-piirin kuvernööri Mar...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram