Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Kv-varapresidenttiehdokkuus Islantiin

Toiseksi kv-varapresidenttiehdokkaaksi asetettu islantilainen Gudrun Yngvadottir kuvattuna Jyväskylän vuosikokouksessa 2012.Lions Internationalin "Excecutive committee" on päättänyt suositella islantilaista Gudrun Yngvadottiria toiseksi kansainväliseksi varapresidentiksi kaudelle 2016-2017. Muodollisesti ehdokassuosituksesta päätti lähes 40-jäseninen kv-hallitus puhelinkokouksessaan.  Varapresidentin valinta tapahtuu Japanissa Fukuokassa 24.-28.6.2016 pidettävässä LCI:n vuosikokouksessa Conventionissa.

Päätös Yngvadottirin ehdokkuudesta merkitsee sitä, että Suomen Harri Ala-Kuljusta ei tule ehdokasta ja Suomi Johtoon -kampanja päättyy. 

Samalla päätös merkitsee sitä, että Liittomme entisestä pääsihteeristä ja Liiton entisestä puheenjohtajasta Markus Flaamingista tulee kv-hallituksen jäsen kaudeksi 2016-2018. Sotkamon vuosikokouksessa tehtiin päätös Markuksen ehdokkuudesta ja Suomi on ID-vuorossa myös ensi kesänä tehtävällä valintakierroksella.  Kv-hallituksessa on meneillään olevan kauden 2014-2016 Jouko Ruissalo.

Harri Ala-Kulju on ilmoittanut asiasta blogissaan, ja blogisivu on alla kuvakoosteessa. Harrin mielipide ja siihen tulleet myötätuntoiset kommentit löytyvät osoitteesta www.lionharri.fi.

Teksti ja kuvat Antti Tuomikoski
Harri Ala-Kuljun blogi löytyy sivuilta www.lionharri.fi
Harri Ala-Kuljun blogi löytyy sivuilta www.lionhar...
Harri Ala-Kulju piti Suomea Leijonien maailmankartalla yli kymmenen vuotta.  Valitettavasti se ei johtanut varapresidenttiyteen ja sitä mittaa presidenttiyteen, niin kuin me suomalaiset toivoimme ja teimme asian eteen parhaamme.  - Kiitokset Harrille ja Sirkulle. Olitte erinomainen ehdokaspari.
Harri Ala-Kulju piti Suomea Leijonien maailmankart...
Suomen ID-ehdokkaaksi Sotkamon vuosikokouksessa 2015 valittu Markus Flaaming juuri kun kokouksen puheenjohtaja Tuomo Holopainen oli julistanut äänestyksen tuloksen.
Suomen ID-ehdokkaaksi Sotkamon vuosikokouksessa 20...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram