Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

LC Porvoo-Borgån Skidiskaba

Porvoon Skidiskaban 2016 voittaja Olivia Halttunen.Olivia Halttunen Kvarnbackens skolanista voitti Skidiskaba 2016 – laulukilpailun. Toiseksi sijoittautui Siiri Holstein Tolkkisten koulusta ja kolmanneksi Eevi Etelävuori Hinthaaran koulusta. Skidiskaban laulukilpailu pidettiin 24. kerran runsaan yleisön edessä sunnuntaina 6.3.2016 Kulttuuritalo Grandissa.
 
Lions Club Porvoo-Borgån presidentti Ilkka Tuominen toivotti yleisön tervetulleeksi. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi Kari Kangas. Tuomaristoon kuului hänen lisäkseen Soili Koskelainen, Pasi Siltakorpi, Anne Virta ja Tessa Virta. ”Kilpailu oli jälleen tasaväkinen, mutta voittaja ja kilpailun kärki erottui. Voittaja Olivia Halttunen nautti esiintymisestä ja eläytyi tunteella lauluihinsa. Hän on musikaalinen ja omaa laajan äänialan”, totesi Tessa Virta kilpailun jälkeen.
 
Skidiskaba orkesteria johti Kalle Katz ja laulajia ohjasi Mirella Pendolin-Katz. Kilpailun juontajana toimi Patrick Koskinen.
 
Skidiskaba laulukilpailuun osallistuu vuosittain noin 200 alakouluikäistä koululaista. Lions Club Porvoo-Borgå on järjestänyt Skidiskaba-laulukilpailua jo 24 vuoden ajan.
 
Skidiskaban nettisivuilta osoitteessa www.skidiskaba.com voi käydä tutustumassa kilpailuun.
 
Teksti Kimmo Sirén
Kuva Ismo Henttonen
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram