Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

LC Porvoo Rosé perustettiin

LC Porvoo Rosén perustavan kokouksen osanottajia 26.11.2015.i kuvassa edessä vasemmalta: Reima Nyrhivaara, Marjukka Taos, Maarit Makkonen ja Sari Aaltovirta, takarivissä vasemmalta: Jukka Kärkkäinen, Risto Maunula, Sini Eloholma, Luru Natunen, Arja Seppälä ja kuvernööri Veikko Teerioja.N-piiriin perustettiin 26.11.2015 Porvoossa ravintola Alba Riossa kahdenkymmenen viiden naisen voimin uusi klubi, LC Porvoo Rosé, kummiklubina LC Helsinki Aurora. Rosé on toiminut aktiivisesti jo 7 vuotta liitännäisklubina ja nyt se oli valmis itsenäistymään omaksi klubiksi.

Perustamistilaisuuden alussa piirikuvernööri Veikko Teerioja totesi, että perustettava klubi LC Porvoo Rosé on N-piirin 75:s klubi ja 15:sta naisklubi. Edellisen kerran N-piiriin perustettiin klubi neljä vuotta sitten, sekin naisklubi LC Mäntsälä Mamsellit. Ja sattumaa lienee, että silloinen kuvernööri Pekka Sarvanto toimi ja toimii samassa klubissa - LC Helsinki Kruunuhaka - kuin nykyinenkin kuvernööri Veikko Teerioja.

LC Porvoo Rosén ensimmäiseksi eli Charter-presidentiksi valittiin Marjukka Taos ja sihteeriksi Luru Natunen.  Kun Rosé perustettiin liitännäisklubiksi, sen ensimmäisenä presidenttinä toimi Sari Aaltovirta. Uuden klubin opasleijonaksi nimettiin kummiklubi Auroran sihteeri Marja-Leena Turunen

Perustavan kokouksen puheenjohtajana toimi Liiton jäsenjohtaja Jukka Kärkkäinen ja sihteerinä piirihallituksen jäsen, 5. alueen puheenjohtaja Arja Seppälä.  Piirin muita edustajia kokouksessa olivat piirikuvernööri Veikko Teerioja, piirin jäsenjohtaja Reima Nyrhivaara, viime kauden kuvernööri Sini Eloholma ja web-master Risto Maunula.  Sini Eloholma oli kokouksessa samalla klummiklubi LC Auroran edustajana.

Hallitukseen valittiin:
Charter-presisentti Marjukka Taos
varapresisentti Maarit Makkonen
sihteeri Luru Natunen
rahastonhoitaja Sari Aaltovirta
jäsenjohtaja Sanna Nylund
aktiviteettitoimikunnan pj. Maarit Toivanen
klubimestari Anri Aaltovirta

Teksti Reima Nyrhivaara ja Antti Tuomikoski
Piirikuvernööri Veikkko Teerioja otti perustavassa kokouksessa vastaan uusien jäsenten jäsenlupaukset.  Kuvernööriä avusti Charter-presidentiksi valittu Marjukka Taos.
Piirikuvernööri Veikkko Teerioja otti perustavassa...
Viime kauden kuvernööri Sini Eloholma toi perustavaan kokoukseen kummiklubi LC Helsinki Auroran onnittelut ja hän lupasi kummiklubin puolesta kaiken tuen toiminnan alkuun saattamiseksi.
Viime kauden kuvernööri Sini Eloholma toi perustav...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram