Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

LC Vantaa Vernissa lionien vuoden 2020 hyväntekijäksi

Tonttumetsä-tapahtuma ilahduttaa vuosittain satoja perheitä. Kuva LC Vantaa VernissaOnnea LC Vantaa Vernissa!

Vuoden 2020 lionien hyväntekijäksi on valittu LC Vantaa Vernissa, joka on 15 vuoden ajan järjestänyt ilmaisen Tonttumetsä-joulutapahtuman Vantaalla Tikkurilan Arboretumissa. 

 

Yleisöä Tonttumetsä on kerännyt yli 10 000 vuosien varrella. Tonttumetsä on pysynyt suosittuna perhetapahtumana, sillä se uudistuu vuosittain. Tapahtumaan osallistuminen on muodostunut perinteeksi monien lapsiperheiden parissa. 

Tapahtuman tuoton LC Vantaa/Vernissa on lahjoittanut Tikkurilan seurakunnan Rakenna Joulupuu -keräykseen, jolla hankitaan vähävaraisille perheille elämys- ja ruokalahjakortteja.

 

Palkitsemisen perusteissa mainitaan, että perinteinen aktiviteetti poikkeaa edukseen, koska kohderyhmänä ovat lapset, tapahtumalla on useita yhteistyökumppaneita, lapset saavat vastuun kutsun toimittamisesta ja tapahtuma on myös tuottanut elämys- ja ruokakortteja vähävaraisille perheille.

Aktiviteetti on lisäksi huolellisesti raportoitu MyLioniin.

 

Valtakunnallista hyväntekijää ei Lions-liiton hallitus tänä vuonna valinnut. Juhlavuoden kunniaksi hyväntekijä-nimitykseen oli liitetty rahallinen 5 000 euron palkinto, joka ohjataan lasten ja/tai nuorten hyvän elämän edistämiseksi.

 

Liiton hallitus päätti kohdentaa palkintorahat 5 000 euroa Tukikummit-säätiölle käytettynä lasten harrastusten tukemiseen.

TL

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram