Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

LCIF palkitsee kaksi parasta klubia MJ-jäsenyyksin

Kansainvälisen säätiömme keräys Kampanja 100 on jatkunut jo 3,5 vuotta. N-piirin tämän kauden tulos on yli 10000 $, mikä on hieno juttu, etenkin kun otetaan mukaan koronan tuomat haasteet klubeille.

 

N-piirin kohtuullisen hyvästä tuloksesta huolimatta olemme tavoitteesta paljon jäljessä. Suomen osuus jäsenkohtaisesta tavoitteesta on vasta 14%, eli noin 33 $/jäsen.

Edelleen joukossamme on klubeja, jotka eivät ole huomioineet keräystämme millään tavalla. Siitä olen harmissani. On meillä piirissä kuitenkin yksi malliklubisitoumuksen, 500$/jäsen, tehnyt klubi, Kontulan klubi.

Vielä ehtii ja voi ottaa mallia.

 

Pelkästään koronan hoitoon on LCIF käyttänyt viime kevät kaudella 5,3 milj.$, josta Euroopan osuus oli kolmannes. Sillä saatiin alkuvaiheessa maskeja, suojavaatteita ja jopa hengityskoneita moniin sairaaloihin ja vanhainkoteihin, joiden kapasiteetti kerta kaikkiaan ylittyi.

LCIF apurahat ovat yhtä hyvin meidänkin käytettävissä. N-piirissä DCG-piirin- ja klubien vaikutusapurahapalautusta Palveluvoimaa -lahjoituksista käytetään Iiris-oppimiskeskuksen laitepäivityksiin kevään aikana.

 

Seinäjoen vuosikokouksessa hyväksyttiin kauden toimintasuunnitelma, jossa oli tavoite 100$/jäsen LCIF:lle

tälle kaudelle. Siis noin 8€/jäsen/kk. Jo sen verran olemme säästäneet kokousruokailuissa, niin eiköhän hoideta keräys kuntoon.

Tavoite on edelleen, että kaikki klubit osallistuisivat keräykseen päättämällään summalla. Pienetkin lahjoitukset auttavat tavoitteeseen pääsyssä, joten ottakaapa asia puheeksi seuraavassa palaverissa.

 

Tällä kaudella on menossa myös Melvin Jones -kilpailu, jossa tämän kauden aikana kaksi parhaan jäsenkeskiarvon 30.5.2021 mennessä saanutta klubia palkitaan ylimääräisellä MJ-jäsenyydellä.

Viimeinen päivä lähettää kuitti joko minulle tai () on 30.5.2021. Voittaneet klubit julkaistaan vuosikokouksessa 12.6.2021.

 

Kuvernöörineuvoston kokous päätti, että Euroopan laajuinen LCIF-päivä järjestetään 22.5.2021. Piirissämme ei ole vielä suunnitelmia valmiina, mutta ohjeita tulee myöhemmin siitä, miten se voitaisiin toteuttaa turvallisesti. LCIF päivän keskeinen tavoite on kansainvälisen säätiömme toiminta ja näkyvyys.

Viime toimintavuoden aikana LCIF myönsi 1360 apurahaa yhteensä 41 milj.$. Koko 50 vuoden toiminta-aikana on mm. rokotettu yli 100 miljoonaa lasta tuhkarokkoa vastaan.

Ja muistakaa, että lahjoituskin on palvelua.

 

Timo Heinonen

LCIF-piirikoordinaattori

040 7037008

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram