Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leijonat "Hyvä elämä" -messuilla Wanhassa Satamassa

Hyvä elämä -messuilla leijonien esittelyvuorossa Otfried Blümchen sekä Raino ja Oivi Heinonen.  Kuva Päivi Markkanen.

Leijonat osallistuivat omalla standillään "Hyvä elämä" -messuille Wanhassa Satamassa 22.11.2014.  Raino Heinonen kirjasi päivän tapahtumia ja tunnelmia ruudulle.

 

"Tiesitkö, että ... "

 

”Tiesitkö, että joka kahdessadas suomalainen on jo lion. Silti mukaan mahtuu lisää. Etsimme sinulle sopivan klubin. Saat hyviä ystäviä ja samalla pääset auttamaan apua tarvitsevia.”

 

Näin lupasimme twiitissämme lauantaina 22.11. aamupäivällä, kun Hyvä elämä -messut Wanhassa Satamassa alkoivat, ja yleisöä alkoi lipua Lions-standiamme kohti.

 

Messut oli suunnattu aktiivisille, noin kuusikymppisille kuluttajille - periaatteessa siis kelpo joukkoa myös leijoniksi tai lions-toiminnan aktiviteettien tukijoiksi.

 

Kahdesta rullajulisteestamme toinen julisti ”Monta tapaa tehdä hyvää” ja toinen ”Sri Lankan Lions ystävät”. Se myös pysäytti monen katsojan kansainvälisyydellämme.

 

Suomen Lions-liiton verkkosivun kuvakavalkadi pyöri myös lakkaamatta  näyttöruudulla muistuttamassa eri aktiviteeteista, joissa lionit ovat ollet mukana.

 

Lions-tietoutta levittämässä olivat B- ja N-piiristä Jarmo Hotti, Otfried Blümchen, Päivi Markkanen, Jarmo Michelsson sekä Raino ja Oivi Heinonen.

 

Lionismista kiinnostuneita oli runsaasti messuyleisön joukossa ja keskustelut ihmisten välillä lisäävät tietoa teoistamme ja avoimuudestamme.

 

Raino Heinonen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram