Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leijonat Lasten Lumipäivissä

Joukko leijonia tutustumassa Lasten Lumipäivän tapahtumakenttään uudistetulla stadikalla.


Hiihtoliiton järjestämät Lasten Lumipäivät lähestyvät. Meitä leijonia on lähdössä mukaan tosi mahtava määrä auttamaan tapahtuman toteutuksessa. Sitä varten osa kävi jo torstaina 13.1. tutustumassa mihin Stadikalla oikein mennään ja missä mitäkin asioita tapahtuu.
Mukaan ilmoittautuneille järjestetään kaksi Teams-koulutusta, ensimmäinen on heti huomenna 14.1. klo 10 ja seuraava torstaina 201. klo 17. 
Linkki perjantain koulutukseen:

Reilut kolmekymmentä leijonaa perehtyi torstaina siihen, että tästä Urheilumuseon vierestä meidät vapaaehtoiset sitten haetaan sisään.Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

 | 

 

Ja tässä ensi torstain linkki:

Microsoft Teams -kokous

Liity tietokoneella tai mobiilisovelluksella

 | 

 

Nyt tapahtumakenttä oli vielä varsin jäinen, lunta tuodaan pian kuorma-autokaupalla.Lasten Lumipäivät tarjoavat arkipäivisin kivaa tekemistä koululaisille ja iltaisin sekä viikonloppuisin Lumipäivät ovat avoinna perheille. 

Lumipäivillä on neljä rastia, joilla me leijonat ohjaamme lapsia toimimaan. 

 

Jos et vielä ollut ilmoittautunut mukaan tai klubinne ei tapahtumaan päättänyt osallistua, voit yhä päästä vapaaehtoiseksi ohjaajaksi ottamalla yhteyttä tapahtuman Lions-yhteyshenkilö Aarne Kiviojaan,

 

-Suomen Hiihtoliitolla ja Suomen Lions-järjestöllä on parin vuoden ajan ollut yhteistyösopimus Lasten Leijonahiihtojen järjestämiseksi ympäri maan. Nyt Hiihtoliitto kutsui pääkaupunkiseudun klubit mukaan hoitamaan HSW:n Lasten Lumipäivät -osiota. Olemme siellä mukana yli kahdenkymmenen klubin ja noin parinsadan Lionin voimin, vapaaehtoisesti, kertoo Aarne Kivioja.

 

Tapahtuma käynnistyy perjantaina 28.1. ja jatkuu pitkälle helmikuuhun. 

 

Tehdään lionsit Stadikalla näkyviksi!

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram