Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leijonat mukana Maailma kylässä -festareilla 26.-27.5.2018

Maailma kylässä -festivaalia vietetään Helsingin keskustassa vuosittain toukokuun lopussa. Viikonlopun aikana Kaisaniemessä ja Rautatientorilla nautitaan kymmenistä konserteista, tanssista, teatterista, kirjallisuudesta, hyvästä ruoasta ja ajankohtaisista keskusteluista. 

 

Maailma kylässä on ilmainen poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Ilmaistapahtuma tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille.

 

B- ja N-piirin leijonilla ja leoilla oli festareilla yhteinen osasto, missä pääsimme esittelemään toimintaamme isolle yleisölle. Vapaaehtoistoiminta kiinnostaa ihmisiä ja osastolla kävi runsaasti ihmisiä tutustumassa toimintaan. Sri Lankan silmäsairaalan projekti herätti mielenkiintoa samoin kuin Itämeren suojelu, sekä paikallinen palvelutyö.

 

Festareille yhdessä osallistuminen oli loistava esimerkki, miten eri piirien leijonat ja leot voivat tehdä yhteistyötä keskenään. Pääsimme myös tutustumaan toisiimme paremmin rennossa ilmapiirissä ja ideoimaan tulevaa toimintaa. Tämä tuo näkyvyyttä meille kaikille ja viikonlopun aikana saimme haaviin jo muutamia kiinnostuneita jäsenehdokkaita. Kokonaisuudessaan hieno tapahtuma ja toivottavasti olemme taas mukana seuraavanakin vuonna.

 

Jenni Luomala
2 VDG. N-piiri 2017-2018 

 

Leot esittelivät toimintaansa. Mukana oli leoja Espoosta, Helsingistä ja Turusta.
Leot esittelivät toimintaansa. Mukana oli leoja Es...
Hymy herkässä ja yhdessä eteenpäin.
Hymy herkässä ja yhdessä eteenpäin.
Festariteltalla oli kävijöitä.
Festariteltalla oli kävijöitä.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram