Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leijonat putsasivat torin

Lions-logo näkyi hyvin, kun seitsemän iloista lionsnaista keräsivät torilta roskia.

Puistolassa toimivan LC Parkin naiset päättivät pistää pystyyn siivoustalkoot Puistolan torilla. Mukaan lähti myös Puistorin K-kauppias lahjoittamalla pullakahvit osallistujille.

 

Siivoustempaukseen kutsuttiin myös muita puistolalaisia, ja vaikka sade tihuutteli pitkin iltaa maanantaina, ilmestyi leijonien iloksi torille muitakin roskien kerääjiä. Keräyskepit ja roskapussit tarjosi Helsingin kaupunki.

Puistorin K-kaupan viereen katoksen alle oli katettuna kahvipöytä, jota hoitelivat Anne-Maarit Eskola ja Lisbet Sipilä.

Ritva Hyttinen, Tarja Äikäs, Marjut Olin ja Virpi Simpura olivat jo vajaassa puolessa tunnissa saaneet roskapusseihin melkoisesti saalista.

-Yllättävää, että vain yksi kasvomaski löytyi, mutta tupakantumppeja oli sitäkin enemmän, naiset tuumivat.

Parissa tunnissa tori lähialueineen siistiytyi mukavaan kuntoon.

 

Lions Club Parkista talkoissa oli mukana seitsemän henkeä ja muita puistolalaisia roskatalkoisiin lähti suurin piirtein saman verran, sää kun ei oikein tempausta suosinut.

-Mutta olemme todella iloisia jokaisesta kyläläisestä, joka mukaan tuli. Yhdessä saatiin kulmat kuntoon, roskat pois torilta ja sen pensaikoista, iloitsi klubin presidentti Jaana Aura.

 

Nauru raikui ja tori puhdistui.LC Park on näin koronavuonna joutunut supistamaan toimintaansa, mutta vaikka varainkeruuta ei ole voitu tuttuun tapaan tehdä, olivat naiset saaneet silti niin mukavasti rahaa kasaan, että saattoivat lahjoittaa Puistolan alueen kotihoidon työntekijöiden taukotilaan hierovan tuolin.

-He tekevät niin upeaa ja rankkaa työtä, että ansaitsevat vähän muistamista, totesi Jaana Aura.

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram