Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Leijonataloa ei myydä

Vuosikokouksen lippuseremoniassa kunkin piirin lipun kantaa vastavalittu toinen varapiirikuvernööri.  N-piirin lippua kantoi Jenni Luomala.Joensuun vuosikokouksen periaatteellisesti merkittävin päätös oli se, että Malmin Leijonataloa ei myydä.  Asiassa otettiin vuoden "tuumaustauko". Asia selvitetään perusteellisesti ennen seuraavaa vuosikokousta.

Vuosikokous pidettiin Joensuussa 10.6.2017 Urheiluhalli Areenassa.  Seuraava vuosikokous pidetään ensi kesänä Oulussa.

Ehdokkaaksi kansainvälisen johtajan valintaan (ID 2018-2020) valittiin Liiton entinen puheenjohtaja Heimo Potinkara Lahdesta, C-piiristä. Liiton puheenjohtajaksi  2017-2018 valittiin nykyinen varapuheenjohtaja Erkki Honkala Seinäjoelta, F-piiristä.  Varapuheenjohtajaksi 2017-2018 valittiin äänestyksellä D-piirin entinen kuvernööri Pirkko Vihavainen.

Merkittävimmistä muista päätöksistä todettakoon, että jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan.  Liiton osuus jäsenmaksusta on ollut 33 euroa ja se siis päätettiin pitää ennallaan.

Kokouksessa todettiin, että N-piiri oli valinnut kauden 2017-2018 kuvernööriksi Timo Aurasen.

Joensuussa Antti Tuomikoski
Vuosikokous päätti, että Malmin leijonataloa ei myydä.  Asia selvitetään tarkasti ennen ensi kesän vuosikokousta, joka pidetään kesäkuussa 2018 Oulussa.
Vuosikokous päätti, että Malmin leijonataloa ei my...
Selvällä ääntenenemmistöllä vuosikokous päätti pitää jäsenmaksun ennallaan.
Selvällä ääntenenemmistöllä vuosikokous päätti pit...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram