Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Liinujen vieraina Komeetat tutustuivat Hanssin-Jukkaan

Perinneyhdistyksen puheenjohtaja Kimmo Salomaa kertomassa Hanssin-Jukka -koneen värikkäästä historiasta.Hanssin-Jukka, tämä Suomen historiassa merkittävää ilmailuhistoriaa edustanut DC-2, on siirretty perinneyhdistyksen toimesta Tuulosen kauppakeskuksen yhteyteen rakennettuun halliin ja on saanut arvoisensa sijoituspaikan.

Perinneyhdistyksen puheenjohtaja, Kimmo Salomaa kertoi asiantuntevasti ja mukaansatempaavasti koneen värikkäästä historiasta. Uskomaton saavutus on ollut yhdistyksen jäsenten kunnostustyö, saada kone nykyiseen kuntoon! 

Komeetat tunnusti, että "kun kaikki naisia ollaan, niin pitihän päästä ostoksille."  Kyllä sieltä monta "täti Monikaa" lähtikin kassit heiluen.

LC Hämeenlinna/Liinujen vieraina Pohjoisten myllyllä LC Vantaa/Komeetat sai tutustua "uskomattomaan paikkaan, jossa koski kuohui ja saukon jälkiä näkyi rannan lumessa."  Juttu luisti ja taisivatpa jotkut Liinut ja Komeetat löytää yhteisiä tuttuja ellei peräti sukulaisia. Hauskaa oli kun näitä juttuja purettiin ja huomattiin, miten tavattoman aktiivista toimintaa Leijonat eri puolilla Suomea harjoittavat.

 

Nyt on sitten pallo Komeetoilla kutsua Liinut vastavierailulle syksyllä.

 

Teksti: Leena Pulkkinen, LC Vantaa Komeetat, jäsen

Kuva: Tuula Kouhia, LC Vantaa Komeetat, presidentti

 
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram