Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Liiton varapuheenjohtajaehdokkaat julkistetaan maanantaina

Sääntöjen mukaisesti Lions-liiton puheenjohtajaehdokkaaksi 2016-2017 on asetettu vain yksi ehdokas, nykyinen varapuheenjohtaja Heikki Hemmilä.  Kuvassa hän on puolisonsa Raija Forsin kanssa viime kesänä Sotkamon vuosikokouksessa.  Fors on Liiton Lions Quest -työryhmän puheenjohtaja.Ehdotukset Suomen Lions-liiton puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi kaudelle 2016-2017 on toimitettu Malmille Liiton toimiston aukioloaikana 15.1.2016  eli klo 15.45 mennessä. Varapuheenjohtajaehdokkaiksi asetettujen nimet julkaistaan vasta maanantaina 18.1.2016, sillä Liiton johtavat toimihenkilöt ovat perjantaista lähtien tämän viikonlopun Rovaniemellä leijonien Pohjoismaisen Yhteistyöneuvoston NSR:n kokouksessa.

Varapuheenjohtajaehdokkaiden nimien julkaisemisella vasta maanantaina taataan tasapuolinen uutisointi kaikille ehdokkaille, sillä ehdotuksia suostumuksineen on voinut tulla viime hetkeen asti.  Viestintä ymmärtää viivästyksen syyn ja on sopinut varapuheenjohtajaehdokkaiden julkistamispäivästä Liiton pääsihteerin Maarit Kuikan kanssa.

Sen sijaan puheenjohtajaehdokkaaksi (CC) asetetun nimi julkaistaan jo nyt, sillä ehdokkaita on vain yksi, nykyinen varapuheenjohtaja (VCC) Heikki Hemmilä O-piiristä Keski-Pohjanmaalta.  Liiton sääntöjen 16. § mukaan "Puheenjohtajan tehtävään valittavan täytyy toimia tällä hetkellä liiton varapuheenjohtajana."  

Torstaina matkallaan Rovaniemelle Hemmilä kertoi N-piirin nettisivujen toimittajalle, että hän on antanut suostumuksensa puheenjohtajan tehtävään.

Puheenjohtajaehdokas Hemmilän lyhyt esittely:

Heikki Hemmilä toimii Lions-liiton varapuheenjohtajana 2015-2016.  Edellisen kauden 2014-2015 hän toimi O-piirin piirikuvernöörinä.  Piirihallituksessa hän on toiminut yhteensä 6 vuotta.

LC Ylivieskan jäsen vuodesta 2006, O-piiri. Ollut aikaisemmin LC Kaustisen jäsen, liittymisvuosi 1982.

Koulutukseltaan Heikki Hemmilä on lääkäri ja hän toimii nykyisin Kelan asiantuntijalääkärinä. Lions-toiminnan lisäksi muita harrastuksia ovat matkailu, ornitologia (lintutiede), valokuvaus ja numismatiikka (kolikonkeräys).

Teksti ja kuva Antti Tuomikoski


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram