Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lion Veijo Vikström on poissa

Lion, Melvin Jones-jäsen ja Lions-ritari Veijo Vikström siirtyi keskuudestamme pois keskellä kaunista kevättä 30.4.2022. Hän oli syntynyt 31.12.1935. Hän teki elämäntyönsä yrittäjänä.

Hän aloitti lionsveljenä Lions Club Helsinki Itäkeskuksessa jo vuonna 1982 ja sitten vuodesta 2007 hän toimi aktiivisena lionina Lions Club Helsinki/Kontulan klubissa. Lionsklubin uskollisena jäsenenä hän ehti olla hieman yli 40 vuotta.

 

Veijo Vikström oli aktiivinen, iloinen ja empaattinen lionsklubin jäsen. Klubiveljet muistavat hänet ystävällisenä klubin leijonaisänä, joka siirsi yhteisissä tilaisuuksissa ja palveluissa hiljaista tietoa ja lionperinteitä nuoremmille jäsenille. Veijo kunnioitti Lions-periaatteita ja toimi itse aina niiden mukaisesti. Hän kuunteli ja oli aina valmis keskustelemaan. Hän kannusti toisia veljiä ja arvosti toista ihmistä. Iloinen pilke silmäkulmassa ja ystävällisellä huumorillaan hän loi ympärilleen positiivista ilmapiiriä.

 

Veijo toimi kolme kertaa klubin presidenttinä. Hän toimi myös N-piirin piirihallituksessa yli kymmenen vuoden ajan muun muassa piirisihteerinä, lohkon ja alueen puheenjohtajana ja lukuisten piirin toimikuntien puheenjohtajana. Veijon kanssa yhteistyö sujui hyvin iloisissa ja onnistuneissa merkeissä. Hän oli aina luotettava ja klubeissaan pidetty ja arvostettu lion.

Veijo antoi epäitsekkäästi aikaa lionsharrastukselle toimiessaan yrittäjänä ja jäätyään ansaitulle eläkkeelle. Voimia riitti lionstoimintaan vielä senkin jälkeen, kun hänen puolisonsa ja leidi Seija Vikström menehtyi vuonna 2018.

 

Suremaan jäi Yhdysvalloissa asuva tytär ja hyvin laaja ystäväjoukko.

Mahdolliset muistamiset toivotaan lähetettävän osoitteella: LC Helsinki / Kontula, Jyri Kurki, Vesalantie 53 B, 00940 Helsinki.

Klubin veljet ja lionsystävät saattavat omaisten ja ystävien kanssa Veijon haudanlepoon.

 

PCC Tuomo Holopainen

Lion Martti Häkkänen

 

Hautajaiset järjestetään 24.5.2022 klo 13.00. Mikäli Veijon lionystäviä haluaa osallistua hautajaisiin, tulisi heidän ottaa pikaisesti, 11.5. mennessä, yhteyttä Jyri Kurkeen, , varmistaakseen osallistumismahdollisuutensa.

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram