Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lions-talossa on avattu koulutustila klubien käyttöön

Suomen Lions-liiton toimitalossa - Lions-talossa - Malmilla on avattu noin 100 neliön kokous- ja koulutustila piirien, toimikuntien ja klubien käyttöön.   Sisäänkäynti katutason koulutustilaan on Markkinatien puolelta.  Samassa kiinteistössä olevan Liiton toimiston osoite on Kirkonkyläntie 10, Helsinki (Malmi).

 

Koulutustilassa on kaksikymmentä paikkaa (lisätuoleilla päästään kolmeenkymmeneen) ja erillisessä pienemmässä tilassa, kabinetissa, on kymmenkunta istuinpaikkaa.

 

Koulutustilasta löytyvät yleisimmin tarvittavat av-laitteet, tosin videotykin käyttöä varten oma läppäri tulee olla mukana.  Tarjoilua helpottavat minikeittiö ja kahviautomaatti.  Varsinaiset tarjottavat tulee järjestäjällä itsellä olla mukana tai on sovittava tarjoilusta lähiravintoloiden kanssa.  Yhteystiedot ravintoloihin ja hotelleihin oheisissa liitteissä.

 

Jokainen järjestäjä vastaa siivouksesta niin, että lähtiessä tila jää siihen kuntoon kuin itse haluaisi sen olevan tuodessaan sinne parikymmentä vierastaan.

 

Varaukset ja avaimennouto hoidetaan Liiton myyntisihteerin Satu Hildebrandin kautta   ( 09-56559514, parhaiten klo 9-12 tai  ).

 

Hinta lioneille 70 euroa/kerta (sis. ALV).  Vapaat ajat vuokrataan samoin ehdoin myös ulkopuolisille hintaan 100 euroa + ALV.

 

Teksti: Antti Tuomikoski

Kuvat :Thorleif Johansson ja Antti Tuomikoski

 

PS Edellä oleva on uutinen koulutustilan vapautumisesta mm. piirien ja klubien käyttöön.  Oheisissa liitteissä on tilavuokrausta koskevat tarkat ohjeet.

 

 

Koulutustilan ohje

Majoitusohje Hotel Avion
Liiton toimiston kokous- ja koulutustila on avattu piirien, toimikuntien ja klubien käyttöön. Tila on katutasossa ja sisäänkäynti Markkinatien puolelta.
Liiton toimiston kokous- ja koulutustila on avattu...
Koulutustilaan sopii hyvin 15-20 osanottajaa, lisätuoleilla 30.
Koulutustilaan sopii hyvin 15-20 osanottajaa, lisä...
Myös fläppitaulu ja tussitaulu on säilytetty niitä käyttäville.
Myös fläppitaulu ja tussitaulu on säilytetty niitä...
Kahviautomaatti ja kahvinkeitin helpottavat tarjoilun järjestämistä. Varsinaiset tarjottavat tulee olla järjestäjillä mukanaan tai ne tulee tilata läheisistä ravintoloista.
Kahviautomaatti ja kahvinkeitin helpottavat tarjoi...
Sisäänkäynti on Markkinatien puolelta. 
Varausehtoihin kuuluu, että tila siistitään lähtiessä yhtä hyväksi kuin haluaisi sen olevan itse sinne mennessään kahdenkymmenen vieraansa kanssa.
Sisäänkäynti on Markkinatien puolelta. Varauseht...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram