Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lions Quest myös liikuntaseuroille!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lions Quest kaipaa klubien apua, jotta löydetään koulutettavia valmentajia ja opettajia, sekä opettajille tarvittava rahoitus kauden Lions Quest koulutuksiin. 

 

Tällä kaudella N-piirissä järjestätään yksi  Liikuntaseurakoulutus, joka on osallistujille ilmainen. Tämä koulutus rahoitetaan Punainen Sulka -keräysvaroista. 

Lisäksi järjestetään kaksi Elämisentaitoja peruskurssia, joihin osallistuville opettajille tarvitaan rahoitus klubeilta. Koulutuksen hinta on 410,00 eur/osallistuja.

 

Mikäli klubillanne on tiedossa valmentaja, joka on kiinnostunut osallistumaan Liikuntaseurakoulutukseen, niin ohjeistakaa valmentajaa täyttämään hakemus osoitteessa:  

Mikäli klubillanne on tiedossa opettaja, jonka peruskurssin haluatte rahoittaa, niin voitte ottaa yhteyttä N-piirin Quest-yhteyshenkilö Johanna Raivioon tai Lions Quest koulutussihteeri Mari Koivistoon ()

 

Tällä kaudella järjestetään N-piirissä seuraavat koulutukset:

Elämisentaitoja-kurssi, peruskurssi 7.-8.10.2021, Helsinki, Ava-akatemia (Herttoniemi)

Liikuntaseurakoulutus, 5.2.2022, Vantaa, MySauna Tikkurila

Elämisentaitoja-kurssi, peruskurssi 7.-8.4.2022, Vantaa, MySauna Tikkurila

 

Jo yli 20 000 opettajaa ja muuta kasvattajaa on Suomessa käynyt läpi Elämisentaitoja LQ -koulutuksen ja siten edistänyt lasten ja nuorten itseluottamuksen, tunne-, vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitojen sekä hyvinvointiosaamisen vahvistumista

 

Elämisentaitoja Lions Quest -koulutusten avulla voimme vaikuttaa kiusaamisen vähenemiseen, syrjäytymisen ehkäisyyn, keskinäisen kunnioittamisen lisääntymiseen ja itsetunnon parantamiseen.

 

Elämisentaitoja LQ -koulutus on tarjolla opettajille ja liikuntaseurakasvattajille. Yhden koulutetun opettajan tai liikuntavalmentajan vaikutus siirtyy kymmeniin lapsiin ja nuoriin. 

Lisätietoja löytyy liitteistä ja verkkosivuilta       


Lisätietoja ja materiaaleja voitte kysellä Johanna Raiviolta, LC Hki/Keskuspuisto, p. 050-3385117

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram