Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lionsien syntymäpäivä ja liitolle uudet kotisivut

Maanantaina kesäkuun 7. päivä vietetään suomalaisen lionstoiminnan syntymäpäivää. Samalla käynnistetään liiton sivut uudella alustalla. 

Liiton kotisivut siirtyvät vuosikokousviikolla uudelle alustalle. Myös klubeille ja piireille tulee mahdollisuus ottaa käyttöön Yhdistysavain-palvelu kotisivujen tekoon ja ylläpitoon, sen ilme on yhteneväinen liiton uusien sivujen kanssa.

 

Uuden järjestelmän liitolle tuottaa Vitec Avoine Oy. Samassa uudistuksessa Arne Ritari -säätiön ja Lions Questin sivustot siirtyvät saman julkaisualustan alle. Liiton nykyiset sivut eCredon Verkkoviestimen kanssa sulkeutuvat.

 

Uuden sivuston rakennetta on suunniteltu jakamalla tunnistetut käyttäjät neljään pääkäyttäjäryhmään, jotka ovat  jäsenyydestä ja toiminnasta kiinnostuneet henkilöt, nykyiset ja potentiaaliset yhteistyökumppanit, jäsenet monella eri tasolla sekä media, johon liittyy myös toiminnasta yleisesti kiinnostuneet.

 

Jäsensivuilla aiempaa suurempi osa sisällöstä tulee näkyviin ilman kirjautumista. Samalla myös etusivulta pelkästään jäseniä koskevia aiheita siirretään jäsensivujen etusivulle.

 

Klubit voivat siis halutessaan tehdä omat sivunsa saman palveluntarjoajan, Avoinen Yhdistysavain-palvelulla. Ilmaispaketti sisältää 5 sivua ja 25 osiota sivustolla. Liitto tai piiri ei tarjoa teknistä tukea sivujen rakentamiseen ja ylläpitoon, mutta Avoine tarjoaa tarvittaessa asiakastuen. 

Yhdistysavain-sivustot voivat toimia klubien omissa osoitteissa tai sivuilla voidaan käyttää lions.fi -päätettä  Palvelun hinnasto löytyy .

 

Piirit ja klubit voivat myös jatkaa nykyisillä järjestelmillään. Piiri järjestää edelleen Verkkkoviestin-koulutusta ja antaa tukea sen käyttöön, N-piiri jatkaa myös itse Verkkoviestin -alustalla.


Yhdistysavaimen käyttöön ei N-piiriltä ainakaan vielä löydy tukimahdollisuutta.

Verkkoviestimen käyttö muuttuu klubeille maksulliseksi, hinta on 9,90 e kuukaudessa 1.10. lähtien.

TL

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram