Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Lohkon puheenjohtajat kokoontuivat valmennuspäivään

Kymmenen lohkon puheenjohtajaa ja lähes saman verran piirin johtoryhmän jäseniä kokoontui lauantaipäiväksi valmennustilaisiuuteen. Kuva Marja-Leena TurunenPienryhmissä käytiin hyviä keskusteluja.Lauantaina 13.8. kokoontui Pakilan kirkolle kymmenen lohkon puheenjohtajaa, piirikuvernöörit ja lähes  johtoryhmän jäsenet. 

 

Koulutusjohtaja Lasse Halme johdatteli lohkarit ja mukana olleet piirin johtoryhmän jäsenet ensin vaihtamaan kuulumisia ja sen jälkeen pienryhmiin pohtimaan ja suunnittelemaan asioita.

Lohkon puheenjohtajien valmennuksessa muun muassa muistutettiin mieliin mitä kaikkea lohkareiden tehtäviin kuuluukaan ja mihin toimiin kauden alussa tulisi ryhtyä.

 

Pienryhmissä pohdittiin näitä asioita ja paljon muutakin, kuten tulevien aluefoorumien sisältöä.  Lohkojen puheenjohtajia kannustettiin tekemään aluefoorumeista omannäköisiään,.Ideoita päätettiin kysyä myös klubeista.

 

Lounaan jälkeen valmennus jatkui Kati Arkkilan kertoessa omista lohkarikokemuksistaan ja antaen uusille lohkon puheenjohtajille hyviä vinkkejä. Niitä täydensi Jorma Laurila, joka jatkaa nyt toista kautta lohkon puheenjohtajana.

Päivän päätteeksi eri toimialojen vetäjät kertoivat, miten he voivat ja haluaisivat omalta osaltaan auttaa, jotta lohkojen puheenjohtajien kaudesta tulisi mahdollisimman onnistunut. 

Lauantaipäivän antia pidettiin hyvänä, uuteen kauteen lähdetään innostunein mielin ja valmiina palvelemaan. Palvelutyömme keskiössä ovat tulevallakin kaudella ihmiset. 

Teija Loponen

 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram