Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Maailma kylässä -leijonatelttaan väkeä

27.-28.5. Maailma kylässä tapahtumaan kaivataan Lionseja esittelemään toimintaamme.
Tehtävänä on olla iloisena paikalla kertomassa toiminnastamme ja vastaamassa kysymyksiin.

Olemme paikalla yhdessä Leojen kanssa: La klo 11-21 ja su 11-19Vuorossa tarvitaan 3-4 henkilöä (eli kuhunkin vuoroon lions-klubilaisia kaivataan 1-2 henkeä / vuoro)

 

Vuorot: ilmoitathan mihin vuoroon olisit käytettävissä

klo 11-13 la, su

klo 13-16 la, su

klo 16-19 la, su

klo 19-21 vain la

 

Tarkemmin tapahtumasta: 

 

Kestävän kehityksen festivaali, Maailma kylässä, valloittaa Helsingin Suvilahden toukokuun viimeisellä viikolla. Kymmeniä tuhansia ihmisiä houkutteleva ilmaistapahtuma tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan, kestävän kehityksen teemoihin painottuvia keskusteluja ja innostavaa toimintaa koko perheelle.
Ohjelmassa on konsertteja eri puolilta maailmaa, kantaaottavia puheita, satoja näytteilleasettajia sekä ruoka- ja basaarimyyjiä.

 tuottama ilmaistapahtuma tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaikenikäisille.  Festivaalin pääyhteistyökumppaneita ovat  ja . Lue lisää festivaalin .

Teema 2023: Muutosvoima!

Yksin on vaikeaa muuttaa maailmaa, mutta yhdessä voimme sen tehdä. Yhdessä olemme muutosvoima!

Eriarvoistuminen ja epäoikeudenmukaisuus ovat nousussa. Ihmisoikeuksia loukataan ja vapaan kansalaisyhteiskunnan toimintaa rajoitetaan. Ilmastonmuutos haastaa ihmiskuntaa päivä päivältä enemmän. 

Meitä kaikkia tarvitaan kääntämään maapallon kestämätöntä kurssia − kitkemään eriarvoisuutta ja syrjintää ja rakentamaan tulevaisuutta sellaiseksi, joksi haluamme sen tehdä. Pystymme siihen, mutta vain toimimalla yhdessä.

Maailma kylässä -festivaali kokoaa yhteen maapallon tulevaisuudesta kiinnostuneet yksilöt ja yhteisöt ratkaisujen ja tekojen äärelle toukokuussa 2023. Tule mukaan muuttamaan maailmaa ja rakentamaan yhteistä muutosvoimaa!

 

Mikäli klubillasi on kiinnostusta osallistua tapahtumaan otathan yhteyttä!
Ilmoitathan osallistumisen 28.4. mennessä allekirjoittaneelle Outi Hanslin


Outi Hanslin

Lions Club Helsinki Viapori

2 VDG

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram