Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Minuuttipuhe avuksi jäsenhankinnassa

Paperilappusia kertyi iso kasa pohtiessamme vastauksia erilaisiin kysymyksiin Oodin neuvottelutilassa. Vasemmalta Thorleif Johansson, Marsa Bäck, Outi Hanslin, Aarne Pulliainen ja Markku Talvio.

Uusi kausi on käynnistynyt ja on hyvä pohtia, keitä tuttuja/työkavereita, naapureita tai muita kohtaamiasi ihmisiä voisit pyytää mukaan toimintaamme.

 

N- ja B-piirien yhteinen työpaja pohti yhdessä miten ihmisiä kannattaisi lähestyä ja halusi koota pienen minuuttipuheen siinä auttamaan.

 

Hissi/minuuttipuheen osat

1.  Mitä on Lions- toiminta

                - käytännön palveluesimerkkejä

2. Meidän klubi

                - mitä me tehdään

3. Miksi minä

                - perustelut omalle jäsenyydelle

4. Miten saa yhteyttä / lisätietoja

                - nettisivut, kutsu tutustumaan

 

Esimerkki minuuttipuheenvuorosta:

- Kaipaatko mukavaa seuraa tai uusia ystäviä? Haluatko päivääsi sisältöä tai tehdä jotain hyvää toisten ihmisten hyväksi?

 

- Tule mukaan Lions-toimintaan. Jokaisella paikkakunnalla Suomessa ja useimmissa kaupunginosissa pääkaupunkiseudulla toimii Lions-klubi, jonka toimintaan sinut otetaan avosylin vastaan. Pääset osallistumaan erilaisiin tempauksiin ja saat uusia ystäviä.

 

- Itse olen mukana XX-klubissa,  joka toimii XX-alueella. Meitä on X (luku) eri-ikäistä ja erilaista naista/ miestä. Meidän klubimme avustaa niin taloudellisesti kuin käytännön teoin muun muassa XXX (kerro tarkemmin toiminnastanne)

 

- Kiinnostaako? Voisit tulla ensin pari kertaa klubi-iltaamme tai johonkin tapahtumaamme tutustumaan meihin ja toimintaamme. Ja jos innostut liittymään mukaan, saat kummin, joka opastaa sinua jäsenyyden alkutaipaleella ja auttaa pääsemään nopeasti mukaan toimintaan.

 

-

Tuota tekstiä voi vapaasti kopioida ja muokata omaan suuhusi sopivaksi.

 

Ja jos sinua kiinnostaa tietää lisää, esimerkiksi millaisia vastauksia/kysymyksiä kohdattavilta voi tulla ja miten niihin kannattaa vastata, niin siihenkin teimme listausta valmiiksi.

Voit kysellä lisää työpajan jäseniltä.

 

Työpajassa olivat mukana Outi Hanslin LC Hki Viapori, Markku Talvio LC Hki Katajanokka, Thorleif Johansson LC Vantaankoski-Vandaforsen, Aarne Pulliainen LC Hki Katajanokka, Marsa Bäck, LC Hki Ruoholahti sekä Teija Loponen LC Hki Malmittaret.

 

TL

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram