Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Miten saadaan LCIF tutummaksi?

N-piirin klubien LCiF-vastaavia kokoontui varsin mukava joukko Iiris-keskukseen pohtimaan, miten tehdä oman järjestömme avustustoimintaa tutummaksi niin leijonille, kuin muillekin.

Piirimme LCif koordinaattori Merja Carlander ja kansainvälinen aluejohtaja Jyri Kurki kertoivat alkuun taustoja säätiöstä ja kaikesta sen kautta tehdystä työstä. Etenkin nähdyt videot olivat varsin vaikuttavia ja antoivat esimerkkiä siitä, mitä kaikkea hyvää yhdessä ja LCIF:n apurahojen avulla voidaan saada aikaan.

Alustusten jälkeen pohdittiin kolmessa ryhmässä miten asioita saataisiin vietyä eteenpäin. Yksi ryhmä ideoi yhteistä LCIF-päivää ensi keväälle, se olisi samalla varainkeruutapahtuma.
Toisen ryhmän aiheena oli kehittää palveluaktiviteetti, joka toteutettaisiin yhdessä LCIF:ltä haettavan apurahan avulla.
Kolmas ryhmä pohti keinoja kannustaa klubeja ja jäseniä lahjoittamaan itse ja huomioimaan lahjoitusmahdollisuuden myös palveluaktiviteeteissa.

Tehtävien purkuun jäi hivenen turhan vähän aikaa, mutta kyllä joitakin konkreettisiakin asioita syntyi. Niitä kehitellään ja uusi LCIF-tilaisuus tullaan pitämään alkuvuodesta, jotta asia saisi kunnolla tuulta alleen.
TL

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram