Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Muista ilmoittautua Suomen Lions-liiton vuosikokoukseen!

Suomen Lions-liiton 64. vuosikokous pidetään Lions-toiminnan 100-vuotisjuhlavuonna Joensuussa 9.-11.6.2017. Euroopan suurin vuotuinen lionstapahtuma tuo silloin Joensuuhun noin 2000 vierasta.

Vuosikokousilmoittautuminen on reippaassa menossa. Jos et ole vielä ilmoittautunut, tee se pikaisesti. Huhtikuun viimeiseen päivään 30.4.2017 mennessä maksaneille hinta on edullisempi kuin jälki-ilmoittautuneille. Myös majoituksen varmistamiseksi kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

LION-lehden huhtikuun numerossa (2/2017) sivuilla 24-25 on erittäin hyvät ja seikkaperäiset ohjeet ilmoittautumisesta. Lehti löytyy pdf-muodossa täältä:


Pistäydy myös Facebook-sivuilla

Joensuun vuosikokouksen Facebook-sivuilla alkoi maaliskuun alusta Leijonien 100 hyvää tekoa -laskuri. Numero pienenee päivittäin aina vuosikokoukseen saakka. 100 hyvää tekoa on samalla kalenteri, joka näyttää montako päivää on jäljellä suureen lionstapahtumaan. Kannattaa käydä siis FB-sivuilla.

Facebookin kirjautumattomat pääsevät katsomaan sivuja vuosikokouksen kotisivujen kautta täällä: www.lionsvuosikokous2017.fi/ > vasemmassa alakulmassa linkki
 
Linkkejä

  • Vuosikokouksen kotisivut ja ilmoittautuminen:
  • Vuosikokouksen Facebook-sivut:
 
Teksti: Thorleif Johansson


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram