Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Musiikkia Auroran nimipäivillä 10.3.2015

Reissu-Aurora toivotti nimipäivillään kaikki tervetulleiksi Vuokattiin Liiton vuosikokoukseen 12.-14.6.2015.

LC Helsinki/Auroran järjestämillä Auroran nimipäivillä oli pääruokana tyyli- ja tapakouluttaja Riitta Pullan mukaansa tempaava puhe.  Tyylillä ja innostavalla otteella hän käsitteli tavastamme toimia ja siitä, miten tuota tapaa voimme parantaa. Miten lisätä positiivisuutta kielteisyyden sijaan, miten voimme paremmin niin tehdessämme....

 

Riitta Pullan mukaan rakkauden vastakohta ei olekaan viha vaan pelko.  Miten vähennämme itsessämme epäonnistumisen pelkoa? Tyyneys, positiivinen asenne ja oikea katsekontakti kannattaa ottaa käyttöön. Ryhdikäs olemus - suoristamalla itsemme - lisää omaa varmuuttamme.

 

Alustuksesta selvisi, kuinka vähän vuorovaikutuksen keinoista sanat painavatkaan, eleet ja asenne sitäkin enemmän! Vahvistetaan positiivisia ominaisuuksiamme, jolloin myös olemuksemme ympäristöön lähettämät signaalit muuttuvat myönteisiksi!

 

Elämä on lyhyt: Eläkäämme ja nauttikaamme ”tässä ja nyt”, emme siirrä sitä huomiselle!

 

- Paljon asioita jäi reppuun.  Niitä voi  jokainen miettiä, miten saan itseni parhaalla ja hyvällä tavalla positiiviseen myötätuuleen..... 

 

Iltajuhlan puitteet pantiin kuntoon jo päivällä

 

Päivällä oli juhlatila Helander-kodissa laitettu kuntoon, tavarat kannettu paikoilleen, vielä hyvissä ajoin ennen juhlan alkua saatettiin työt loppuun – kaikki oli valmista – vieraamme voivat tulla! Ihana odotuksen ja ilon sekoitus valtasi mielemme! Naiset alkoivat saapua kauniina plyymeineen ja koristeineen, iloinen puheensorina täytti salin....

 

Presidenttimme Eija Lumme toivotti vieraat tervetulleiksi, jonka jälkeen illan emäntä Tarja Nyberg jatkoi juontamalla illan. Oli upeaa, että näin suuri joukko oli lähtenyt Auroran iltaa viettämään.  Kohotimme maljan ystävyydelle!

 

Alkupalana saimme nauttia sellisti Aaro Tuurin soittamana Johan Sebastian Bachin soolosellosarjasto no 1 g-duuri osan ”Preludi”. Sello soi kauniisti johdattaen meidät alkavaan ohjelmaan...

 

Riitan esityksen jälkeen oli vuorossa iltapala. Pöytään oli katettu ihania piiraita, salaatta, hedelmiä, jälkiruokakakkuja ja juomia!

 

Tauon jälkeen Aaro Tuurin tulkitsemana saimme nauttia Jean Sibeliuksen Romanssin ja Camille Saint-Sãensin Joutsenen.  Petra Lindberg lauloi kauniisti: Suvi Teräsniskan Hento kuiskaus, Laura Närhen Hetken tie on kevyt, Shania Twain: From this moment on.  Ja Tarjan toivomana lopuksi kappaleen Hallelujah.

 

lltapalaksi Aaro Tuuri: Armans Järnefelt, Kehtolaulu.

 

Paitsi fyysinen kylläisyys – niin henkinen ravinto täytti sielun! 

 

Kiitos kaikille vieraillemme – vieraat juhlan tekevät!  Kiitos kaikille esiintyjillemme! Kiitos illan emännälle Tarjalle!

 

Lopuksi Reissu- Aurora lähti matkalle Vantaa Helsingen mukaan! Vuokatissa tavataan!

 

Tuula Kivioja

Kuvat:Sini Eloholma, Aila Keturi, Heidi Salin ja Alexi

Sympaattinen Riitta Pulla ohjasi meitä positiiviseen ajatteluun.
Sympaattinen Riitta Pulla ohjasi meitä positiivise...
Tarja Nybergin tekemät ajatuksia herättävät nimikortit.
Tarja Nybergin tekemät ajatuksia herättävät nimiko...
Pirkko sai kuunnella sellisti Aaro Tuuria aivan lähituntumassa.
Pirkko sai kuunnella sellisti Aaro Tuuria aivan lä...
Petra lauloi suoraan sydämiin.
Petra lauloi suoraan sydämiin.
Lopuksi Tarja Nyberg kiitti taiteilijoita ja vieraita.
Lopuksi Tarja Nyberg kiitti taiteilijoita ja viera...
Muistoksi jäi kuvia kauniista tukkakoristeista.
Muistoksi jäi kuvia kauniista tukkakoristeista.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram