Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

N-piirin intra avattiin

Viestinnän ääressä kuvassa oik. Thorleif Johansson, Sini Eloholma, Olli Aulio ja Raino Heinonen. Kuva: viestintätoimikunnan jäsen Antti Tuomikoski.

N-piirille on avattu omat intra-sivut, joiden sisältö tulee koostumaan jäsenille tarkoitetuista toiminnallisista asiakirjoista. Sisältö löytyy päätason "Jäsenille" alta.

 

Intran sisältöä rakennetaan vähitellen. Ensimmäisenä sinne siirrettiin piirikuvernöörin kuukausitiedotteet, jotka lähetetään jäsenille edelleenkin myös uutiskirjeinä. Viimeisin lähti 1.3.2015.

 

Kirjautumiskäytäntö, käyttäjätunnus ja salasanat N-piirin intran sivuille ovat samat kuin Suomen Lions-liiton jäsenrekisteriin.

 

Intran lisäksi sivuille on ilmaantunut toinenkin uutuus. Oikeaan yläkulmassa näkyvät Suomen Lions -liiton uutiset reaaliajassa samaan aikaan kuin ne julkaistaan Liiton sivuilla. Seuraa siis myös niitä!

 

Nettisivujen uudet piirteet todettiin piirin viestintätoimikunnan ja nettisivutoimikunnan yhteisessä kokouksessa 3.3.2015.  Erityisesti intran avaaminen on ollut piirikuvernööri Sini Eloholman tärkeimpiä viestinnällisiä tavoitteita tällä kaudella.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram