Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

N-piirin joulukassit vietiin vastaanottokeskukseen

Perillä Jylppy, Jyri Kurki, esitteli, mitä kaikkea kasseista löytyy.N-piirin klubien lahjoittamien varojen ja LCiF:lta saadun avustuksen avulla on viime kaudella ja tänä syksynä toimitettu ukrainalaispakolaisille Pitäjänmäen vastaanottokeskukseen niin hygieniatuotteita, koululaisille tarvikkeita, lenkkareita kuin sandaaleitakin. Nyt joulun alla vietiin vuoden viimeinen lahjoituserä, joka sisälsi mm. pipoja, käsineitä, villasukkia, tuubihuivin ja lapsille myös haalarit.
50 kassia naisille, saman verran miehille ja lapsille koottiin pääasiassa LC Kontulan miesten voimin, Jylpyn vaimo Annika oli lisäkäsinä.
Torstaina 22.12. pieni neljän hengen iskuryhmä kävi viemässä ne perille vastaanottokeskukseen. Tällä kertaa meitä odotettiin siellä oikein tarjoomusten kera, pöydässä oli niin riisipuuroa, glögiä kuin pipareitakin ja monenlaista muuta syötävää.

Saimme vinkkejä siitä, mitä siellä jatkossa toivottaisiin eli tarvittaisiin. Kuulimme lisäksi, että Pitäjänmäen kautta on kulkenut jo yli 5000 ukrainalaispakolaista, jotka on sieltä sijoitettu ympäri Suomea. Seuraavasta apurahasta on jo tehty piirihallituksessa päätös ja anomus siitä lähtee LCIF:lle heti alkuvuodesta eteenpäin. Sitten kaivataan taas talkoolaisia noutamaan tavaraa, pakkaamaan ja kuljettamaan sitä eteenpäin. Hyvää tehdään vuodesta toiseen!

Teija Loponen
Tällä ryhmällä 150 kassia täyttyi iloisesti.
Tällä ryhmällä 150 kassia täyttyi iloisesti.
Villasukkia tarvitaan Suomen talvessa.
Villasukkia tarvitaan Suomen talvessa.
Naiset, lapset ja miehet saivat omat tuotekassinsa.
Naiset, lapset ja miehet saivat omat tuotekassinsa...
Sitten vain auto täyteen!
Sitten vain auto täyteen!
Kassit olivat tällä kertaa mukavan kevyitä.
Kassit olivat tällä kertaa mukavan kevyitä.
Piirikuvernöörimme Kjell oli mukana kantamassa ja luovuttamassa kasseja.
Piirikuvernöörimme Kjell oli mukana kantamassa ja ...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram