Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

N-piirin kauden 2024-2025 piirikuvernööriehdokkaat

N-piirin piirikuvernööreiksi kaudelle 2024-2025 ovat ehdolla nykyinen 1. varapiirikuvernööri Outi Hanslin LC HKi Viapori, 1. varapiirikuvernööriksi on ehdolla nykyinen 2. VDG Sakari Soppi LC Vantaa Pähkinärinne ja 2. varapiirikuvernööreiksi ovat ehdolla lionit Petri Kuismanen LC Porvoo Borgoensis ja Antti Forsell LC Hki Finlandia.

Piirikuvernööt valitaan piirin vuosikokouksessa 20.4.2024.
Alla ehdokkaiden esittelyt

Piirikuvernööriehdokas Outi Hanslin

- Olen Outi Hanslin ja tulin toimintaan mukaan vuonna 2017. Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. toisten auttaminen, yhteisöllisyys ja rehellisyys, jotka ovat myös Lions toiminnan arvoja. Palvelun kautta saamme paremman ympäristön elää toistemme kanssa.

 

 

1. varapiirikuvernööriehdokas Sakari Soppi

- Olen Sakari Soppi ja olen LC Vantaa Pähkinärinteen jäsen vuodesta 2016. Olen 42-vuotias tradenomi (YAMK) ja toimin ammatillisena opettajana oppilaitoksessa.

 

Olen toiminut klubin virkailijana useissa tehtävissä. Olen toiminut esimerkiksi rahastonhoitajana, sihteerinä, hallintovirkailijana, koulutusjohtajana ja klubipresidenttinä. Piirissä olen toiminut koulutustoimikunnassa ja olen tällä hetkellä ARS-toimikunnassa.

 

Harrastuksina minulla on kävely ja vapaaehtoinen maanpuolustustyö. Olen aktiivinen reserviläinen.

 

Tulevalla kaudella minulla on tavoitteena saada jäsenkasvua ja henkilökohtaisena tavoitteena perustaa yksi uusi klubi.


esittely_1vdg_soppi.pdf

 

 

 


2. varapiirikuvernööriehdokas Antti Forsell

-Meidän perheessä lions-toiminta ei ole pelkkä harrastus, vaan se on elämäntapa. 20 vuotta sitten tapasimme ja rakastuimme vaimoni Idan kanssa toimiessamme aktiivisesti leoissa. Leot ja leijonat ovat antaneet meille paljon mahdollisuuksia oppia ja toimia laajasti, sekä vieneet meitä moniin paikkoihin lähellä ja kaukana. Lions-järjestö on tarjoillut meille runsaudella ja haluamme nyt antaa takaisin tälle toiminnalle, jolta olemme saaneet niin valtavan paljon.

 

Tunnuslauseeni on ”Yhdessä enemmän”, joka näkyy lionstoiminnassa samalla tavalla kuin rakastamissani joukkueurheiluissa. Hyvään joukkueeseen tarvitaan monia erilaisia toimijoita. Itse olen rohkea ja aloitteellinen joukkuepelaaja. Piirikuvernöörin roolissa haluan toimia kuin joukkueen valmentaja - tehdä ihmisistä ympärilläni vielä parempia ja auttaa heitä onnistumaan omissa tehtävissään.

Urheilussa joukkueen menestykseen tarvitaan myös monta muuta erilaista tehtävää, vaikka yleensä pelin aikana huomaammekin vain maalintekijät tai onnistuneen maalivahdin.

Me leijonatkin tarvitsemme kaikkia erilaisia jäseniämme klubeissamme, ja jokaiselle riittää tärkeitä tehtäviä ja rooleja, jotta joukkueemme, siis lionsklubimme pärjäävät.

 

Ketä sinä haluat auttaa? Kannustan jokaista löytämään itselle tärkeimmän ja intohimoisimman kohderyhmän, jota haluaa auttaa.

Minun yksi intohimo on turvakotien lapsiperheet, joita Suomessa aloittamallani Auta Lasta Auta Perhettä -aktiviteetilla tuetaan merkittävästi. Toinen merkittävän rakas kohderyhmä minulle ovat näkövammaiset, koska yli 30 vuotta itse kärsin erittäin voimakkaasta likinäöstä ja ymmärrän hyvin kuinka erilaista on toimia maailmassa ilman kunnollista näkökykyä. Näiden lisäksi nautin valtavasti aktiviteeteista, joissa saamme tehdä ja toimia yhdessä koko klubin voimin. Yksin saamme vain vähän aikaan, mutta yhdessä huomattavan paljon enemmän.

 

Piirimme tulevaisuuden näen vetovoimaisena, näkyvämpänä ja vaikuttavampana. Toimintamme ydin on toisten auttamisessa ja yhdessä tekemisessä. Me palvelemme sydämillämme, samalla opimme sekä osana vuotuisia tehtäviämme että myös monipuolisten valmennusten kautta viemään apumme perille entistäkin tehokkaammin. Matkan varrella kohtaamme paljon ihmisiä, jotka saamme innostumaan palvelustamme lähiseuduillamme ja tulemaan mukaan tapahtumiin ja klubeihimme jäseniksi.

 

Järjestömme ja piirimme tehtävänä on antaa jokaiselle jäsenellemme mahdollisuus onnistua omassa tehtävässään palvella, oppia ja innostaa mukaan uusia jäseniä.

 

Yhdessä onnistumme!


2vdg-anttiforsell(1).pdf
2. varapiirikuvernööriehdokas Petri Kuismanen

 - Olen ollut Leijona yli neljä vuotta. Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä noin 14 vuotta Itä-Uudenmaan alueella - viime vuodet yrittäjänä - ja olen myös maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. 

 

Myös vaimoni Mervi on Leijona, ja tyttäremme on ollut mukana Leo-toiminnassa. 

 

Leijonana minulle on tärkeää olla mukana tukemassa lapsiperheitä ja nuoria niin lähellä kuin kaukanakin.

esittely_petri_kuismanen.pdf 

 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram