Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

N-piirin lahjoittama sokkopingispöytä on jo ahkerassa käytössä

Näkötyöryhmän Kirsi Sjöblom kiinnitti tarran toiselle puolelle pöytää Make Vesikallion ja Markku Talvion katseiden alla. Vasemmalla Aistisportin Jussi Rosti.

N-piirin Näkötyöryhmällä oli iloinen tilaisuus käydä virallisesti luovuttamassa piirin lahjoittama sokkopingispöytä Aistisport ry:lle, ja samalla siihen kiinnitettiin leijonien lahjoitustarrat. Aistisport järjestää sokkopingiksen ohella maalipalloa, näkövammaiskiekkoa- ja futista.

Jussi Rossi kiitti lämpimästi piirimme näkötyöryhmää, kuvassa kiitosta vastaanottamassa Teija LoponenSokkopingispöytä on sijoitettuna Myyrmäkihalliin, jossa sitä voidaan käyttää päivittäin.

-Olemme todella iloisia ja onnellisia tästä uudesta upeasta pöydästä. Meillä pelaajamäärät ovat kasvaneet sen jälkeen, kun saimme teidän lionsien lahjoittaman pelipöydän, iloitsee Jussi Rosti.

 

Myyrmäkihallissa on sokkopingistä pelattu jo reilut kolme vuotta. Pelaajien ikähaitari on 15-57 vuotta, mutta laajenee koko ajan.

Jussi Rosti näytti miten sokkopingistä pelataan.-Täällä käy nyt maajoukkuekin harjoittelemassa. Meillä on hyvät tilat, olemme laittaneet äänieristelevyjä seiniin, jotta pelitiloissa on hiljaisempaa ja pallon liikkeet on helpompi kuulla, Jussi kertoi.

 

Sokkopingistä voi Myyrmäessä harjoitella yksinkin apuvälineiden avulla.

-Ja myös näkevät voivat pelata sokkopingistä, olen itse siitä esimerkki, kertoo muun muassa sokkopingistuomarina ja valmentajana toimiva näkövammaisen tytön isä, joka on toiminut myös Paraolympiakomiteassa.

 

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram