Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Nenäpäivään 17.000 N-piiristä

Nenäpäiväkeräyksen lipastuotto on tähän mennessä N-piirissä 17.000 euroa ja koko Liiton tuotto 126.000 euroa.  Liiton tilastovastaava Raimo Paappa ilmoitti luvut Nenäpäivänä 7.11.2014 klo 17.00 Yleisradiolle.  Valtakunnallinen tuotto julkistettiin illan televisiolähetyksessä.

Varsinainen kampanja päättyy sunnuntai-iltana 9.11., mutta keräysaikaa on vuoden loppuun saakka.  Tilitykset on tehtävä helmikuun loppuun mennessä.  Käytännössä Leijonien lopullinen tulos selviää joulukuun puoliväliin mennessä.

Nenäpäiväsäätiön asettama kokonaistavoite 3.000.000 € ylitettiin.  Suomen Lions-liitto on kampanjan toinen pääyhteistyökumppani ja ainoa, joka hoiti lipaskeräyksen.  PDG Jorma Laurila vastaa Liiton Nenäpäiväkeräyksestä.  N-piirissä Nenäpäivävastaava on Raimo Paappa.  Hän on myös Liiton tilastovastaava.

Teksti Antti Tuomikoski
Kuvat Antti Tuomikoski (kuvat 1-4)i ja satunnaiset kuva-avustajat (5-7)
Lions-liiton Nenäpäivävastaava Jorma Laurila.
Lions-liiton Nenäpäivävastaava Jorma Laurila.
Raimo Paappa ilmoitti Nenäpäivänä 7.11. Yleisradiolle Leijonien keräystuloksen. (Kuva Nenäpäiväkoulutuksesta Yleisradiossa 5.9.2014.)
Raimo Paappa ilmoitti Nenäpäivänä 7.11. Yleisradio...
Liiton puheenjohtajapari Tuomo ja Kaija Holopainen sekä pääsihteeri Maarit Kuikka TV-studiolla Tohlopissa juuri Leijonien tulosjulkistushetkellä 7.11. klo 20.15.  HUIKEETA!
Liiton puheenjohtajapari Tuomo ja Kaija Holopainen...
Malmittarien lipaskerääjien tuotto oli kaikenkaikkiaan 2.032,31 €.  Hienoa tulosta avitti se, että Maija Lintumäki ja Seppo Pieviläinen olivat keränneet kolikkoja lippaisiin jo vähän ennen varsinaista Nenäpäivää.  Kuva Arja Oksanen.
Malmittarien lipaskerääjien tuotto oli kaikenkaikk...
Malmittarien lipaskeräyspaikka oli Malmin torin aula. Kuva Teija Loponen.
Malmittarien lipaskeräyspaikka oli Malmin torin au...
Floorankentän keräyspartio sai 8.11.2014 keräyslippaisiinsa 707,91 € Arabian ostoskeskuksessa. Viikkoa aikaisemmin kerättiin 484,44 €, joten yhteensä Floorankentän Nenäpäiväkeräystuotto oli 1.192,35 €. Kivassa Mirva pudottaa ropoaan lippaaseen. Kuvaajana satunnainen lahjoittaja.
Floorankentän keräyspartio sai 8.11.2014 keräyslip...
Floorankentän toisen polven lipaskerääjät Lotta ja Akseli asialla. Satunnaiskuvaaja.
Floorankentän toisen polven lipaskerääjät Lotta ja...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram