Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Nettisivukilpailu

N-piirin klubien nettisivujen kehittämiseksi järjestetään vuoden alussa 1.1.-31.3.2015 nettisivukilpailu.  Kilpailussa arvioidaan kaikkien klubien sivut, joten ilmoittautumista ei tarvita.  Kuvernööri Sini Eloholma on uutisoinut kilpailun marraskuun PK-kirjeessään.

N-piirin klubeissa on pidetty jo pitkään nettisivuja klubien tärkeänä viestintämuotona.  Yhtä lukuun ottamatta kaikilla piirin klubeilla onkin omat nettisivut.

Kilpailun tavoitteena on saada mahdollisimman monen klubin sivut entistä kiinnostavammiksi.  Kiinnostavuuden lisäksi tiedon tulee olla luotettavaa ja mahdollisimman ajantasaista. Kilpailun säännöt löytyvät alla olevasta liitteestä.

Kilpailun ohjausryhmän muodostavat Risto Maunula (pj), Olli Aulio ja Raino Heinonen.  Klubien nettivastaavat voivat kääntyä heidän puoleensa kaikissa klubisivujen kehittämiseen liittyvissä asioissa.  Koko kilpailun ajan he auttavat ja neuvovat sähköpostilla ja puhelimessa.  Erityistilanteissa mahdollisesta klubivierailustakin voi keskustella.  Varsinaiseen sivujen tekoon ohjausryhmän jäsenet eivät osallistu.

Nettisivukilpailu esitellään myös viestintäkoulutuksessa, joka järjestetään tammikuussa Lions-talon koulutustiloissa Malmilla.  Samansisältöinen koulutus järjestetään kahtena lauantaina 17.1. ja 31.1.2015 klo 10.00 - 16.00.  Klubien vietintävastaavat voivat valita itselleen paremmin sopivan päivän.  Koulutus järjestetään yhdessä B-piirin kanssa ja kouluttajana toimii Liiton viestintäjohtaja Thorleif Johansson.  Koulutuksesta tulee erillinen ilmoitus piirin nettisivuille.

Kilpailun tuomariston muodostavat kuvernööri Sini Eloholma (pj), Thorleif Johansson ja Antti Tuomikoski.  Viestintätoimikunta ja ohjausryhmä ovat yhteisessä kokouksessaan päättäneet, että tuomariston klubien nettisivuja ei arvostella eivätkä ne näinollen osallistu kilpailuun: LC Helsinki Aurora (SE), LC Vantaankoski - Vandaforsen (TJ) ja LC Helsinki Floorankenttä (AT).

Kilpailun tulokset julkistetaan piirikokouksessa 18.4.2015.

Ohjausryhmän sähköpostiosoitteet
Risto Maunula (
Olli Aulio ()
Raino Heinonen ()

Verkkosivukilpailun säännöt
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram