Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Nuorisovaihtouutisia

Nuoirisovaihtoleiriläisiä Porvoonjoella.Kuva Aarne KiviojaNuorisovaihdossa eletään epävarmoja aikoja, Suomessa kuten muuallakin maailmassa on lisääntynyt COVID-19, korona tartunnat. 
Kaikesta huolimatta Euroopan tasolla suunnittelemme ensi kesän Nuorisovaihtoa, toivoen parasta ja peläten pahinta eli vaihdon peruuntumista myös ensi kesänä.

 

Suomen YCEC:t ovat pitäneet yhteyttä GO-To-Meeting tapaamisilla, seuraava yhteydenpito on marraskuun lopulla, jolloin katsotaan, mikä on hakijoiden tilanne.

Todennäköisesti, mikäli nuorisovaihto onnistuu, nuorille tarjotaan vain leiriä, ei isäntäperhejaksoja.

 

N-piirissä oli yhteensä 11 hakijaa, jotka olivat etusijalla kesän 2021 vaihtoon. Näistä nuorista kolme on ilmoittanut, ettei aio osallistua ensi kesän vaihtoon, joten kahdeksan nuorta on vielä mukana haussa.

Toivottavasti kaikesta huolimatta hakijoita löytyy lisää ja innokkaita klubeja tukemaan tätä kansainvälistä nuorisoaktiviteettiä.

 

Piirin sivulta löytyy, ohjeet hakemuksen täyttämiseksi. Laitan myös uuden päivitetyn hakemuslomakkeen sinne. Sivulta voi tallentaa hakemuksen ja täyttää sen yhdessä hakijan ja huoltajan kanssa. Täyttäkää lomake exel-muodossa, lähettäkää se minulle, jotta voin numeroida sen ja palauttaa sitten lomakkeen allekirjoituksia varten, sen jälkeen palautatte sen minulle, viimein sivu skannattuna, kiitos.

 

Tällä kaudella poikkeuksellisesti viimein hakemuksen palautuspäivä on 31.1.2021.

 

Lions terveisin Leena                                                 

Leena Kuismanen                                                                               

LC Porvoo Blanka                                                                       

                                                          

+35840 578 6465                                        
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram