Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Nyt haetaan isäntäperheitä Lions-nuorisovaihtoon

Lions-nuorisovaihto on 16-21 -vuotiaiden nuorten lyhytaikaista, pääasiassa kesäaikana tapahtuvaa, eri maiden elämään ja kulttuuriin tutustuttavaa toimintaa. Se koostuu tyypillisesti perhejaksosta ja kansainvälisestä nuorisoleiristä tai pelkästään perhejaksosta.

 

Perhejakson aikana nuori asuu kohdemaassa yhdessä tai useammassa perheessä perheenjäsenen tavoin. Tällöin hän näkee ja omakohtaisesti kokee kyseisen maan arkipäivän elämää ja tapoja.

 

Nyt haetaan isäntäperheitä kesällä 2015 Suomeen saapuville nuorille. N-piiri on tällä kertaa B-piirin tukipiirinä, B-piirin leiri järjestetään Espoossa Siikajärvellä 30.7. - 9.8.2015.

 

Leirille tulevien 39 nuoren isäntäperheajat ovat 11.-30.7. ja 9.-13.8.2015, mutta eniten perheitä tarvitaan jaksolle 18.7.-30.7.2015. Isäntäperheenä voi toimia oman valinnan mukaan viikosta kahteen tai jopa kolmeen. Nuoria saapuu Suomeen ympäri maailmaa, Ruotsista Italiaan ja Luxemburgista Japaniin saakka.

 

Olisiko sinulla kiinnostusta lähteä isäntäperheeksi tai onko lähipiirissäsi joku, joka voisi toimia isäntäperheenä (ei tarvitse olla Lions-perhe)? Ota yhteyttä ja kysy lisää: Riikka Flaaming, , 040-594 3621 tai täytä isäntäperhelomake   ja lähetä se Riikalle.

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram