Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Nyyrikin Auniloista vuoden yrittäjiä

LC Floorankentän presidentti Timo Rantanen onnittelee Tuomas Aunilaa perheyritys Kakkostuvan omistajien Keski-Helsingin Yrittäjiltä saamasta huomionosoituksesta.  Tuomas Aunila on Kakkostupa Oy:n eli Nyyrikki-ravintoloitten yksi kolmesta omistajasta. Keski-Helsingin Yrittäjät on valinnut vuoden 2016 yrittäjiksi perheyritys Kakkostupa Oy:n omistajat Kristiina, Terhi ja Tuomas Aunilan. Kakkostupa tunnetaan Nyyrikki-ravintoloistaan: Ravintola Nyyrikki, Teatteriravintola Nyyrikki, Taverna Pohjan Akka, Nyyrikin Iltatähti ja Pub Päätön Kana.

N-piirissä Nyyrikki on hyvinkin tuttu.  Vähintään yksi piirihallituksen vuotuisista kokouksista on järjestetty Nyyrikissä jo ainakin toistakymmentä vuotta.  Lukuisat toimikunnat ja työryhmät kokoontuvat Nyyrikissä.  Ja Nyyrikki on kahdeksan Lions-klubin kokoontumispaikka.

Nykyisistä omistajista Tuomas Aunila on aktiivinen lion.  Hän toimi piirisihteerinä 2011-2012 ja on ollut siitä lähtien piirihallituksen jäsen.  Hänen isänsä, jo edesmennyt Tero Aunila oli niin ikään tiiviisti mukana leijonatoiminnassa.

Tero ja Kristiina Aunila perustivat Nyyrikin (Kakkostuvan nimellä) vuonna 1977 nykyisen Pohjan Akan tiloissa.  Siitä lähtien perheyrityksen toiminta on asteittain laajentunut.

Teksti: Thorleif Johansson ja Antti Tuomikoski
Kuva: Antti Tuomikoski

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram