Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Ollin kannustus nettisivukilpailuun: Netin kautta klubiin

Nettisivukilpailun idean isä, Olli Aulio muistuttaa, että hyvin hoidetut nettisivut auttavat myös jäsenhankinnassa:

 

Tapasin äskettäin tuttavan, jota en ollut nähnyt aikoihin. Juteltiin niitä näitä ja ilmeni, että tuttavani oli äskettäin liittynyt leijonaklubiin. Kysyin, että oliko häntä pyydetty liittymään. Vastaus oli kielteinen. Hän kertoi googlanneensa omaa asuinaluettaan ja sieltä tuli esiin mm leijonaklubin nettisivu.

 

 Hän meni hyvin hoidetulle klubin nettisivulle ja totesi, että leijonilla näyttää olevan kaikenlaista toimintaa. Häntä viehätti erityisesti sivuilla esitelty monenlainen auttaminen, mutta myös muu monipuolinen toiminta. Porukalla näytti olevan kivaa, tehtiin matkoja kotimaassa ja ulkomaille, viettiin juhlia ja  käytiin teatterissa ja näyttelyissä.

 

Kaiken kaikkiaan klubisivut esittelivät mielenkiintoista harrastustoimintaa. Tuttavani kertoi ottaneensa yhteyttä klubisivulle annettuun henkilöön ja pian hän oli leijona ja tuntui olevan tyytyvänen leijonaksi ryhtymisestä.  Tämä on yksi tarina.

 

Mietin voisivatko klubien nettisivut toimia nykyistäkin paremmin keinona, jolla uusia jäseniä värvättäisiin. Itse uskon näin olevan.

 

Palautan mieliin, että parhaillaan on käynnissä piirin nettisivukilpailu, joka jatkuu vielä hetken, maaliskuun loppuun saakka. Klubien kannattaakin varmaan panostaa omiin nettisivuihinsa. Ne  kertovat aika paljon klubista ja sen toiminnasta.

 

Piirin vuosikokouksessa sitten nähdään ketkä arvosteluraari. Sini, Antti ja Tusse palkitsee.

 

Olli Aulio

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram