Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Onnistunut päivä Iirispihan talkoissa!

Meillä 4. alueen lioneilla on tällä kaudella vastuu Iirispihan siistimisestä ja kunnossapidosta. Olimme sopineet syksyn talkoopäiväksi tiistain 23.10., mutta sääennuste näytti pahalta.  Iltapäiväksi oli ennustettu sadetta ja niin jouduimme siirtämään talkoita vuorokaudella. 

 

Koollekutsujana olin huolestunut, että miten käy, sillä yleensä meillä eläkeläisilläkin allakat täyttyy, eikä menoja niin vaan siirretä päivällä eteenpäin.

 

Talkoisiin osallistui kuitenkin kaikkiaan 6 klubia.  Mukana oli Helsingestä, Komeetoista, Korsosta, Simonkylästä, Vantaankoskelta ja Vernissasta. Lohkon puheenjohtajien kanssa oli asetettu tavoite, että yksi joka klubista tulisi talkoisiin, niin 15 olisi sopiva määrä.  Meitä oli 14, joten määrätavoite kutakuinkin saavutettiin.

 

Syystalkoissa on lehtien haravointi aina näkyvin työ. Haravoinnista ja rikkakasveista tulikin jätettä toistakymmentä isoa säkillistä. Lisäksi leikattiin puiden oksia, istutettiin 150 kukkasipulia kevään iloksi ja 12 Koivuangervoa, jotta betoniseinään saataisiin vähän vihreyttä keväällä.  

 

Erittäin iloinen olen siitä, että meillä oli mukana miehiä lähes yhtä paljon kuin meitä naisiakin. Pensaiden istutus sujui miehiltä hyvin, kun saimme vielä ammattilaisenkin mukaan Vantaankoskelta.  Sääkin suosi meitä, jopa aurinko paistoi ajoittain.

 

Suuret kiitokset kaikille talkoisiin osallistujille, Näkemisen puolesta työtyhmän puheenjohtajalta Arja af Heurliniltä ja omasta  puolestani, Näkemisen puolesta työryhmän jäsenenä ja IV alueen puheenjohtajana. Kyllä tuli siistiä jälkeä.

 

Kiitoksin Marja-Leena Colerus

Kuvannut Eija-Riitta Tamminen

 

Talkoitten ansaitulla kahvitauolla.
Talkoitten ansaitulla kahvitauolla.
Kuntoutuspihan vastuuhenkilöt: talkoitten koollekutsuja, IV-alueen puheenjohtaja Marja-Leena Colerus (vas.) ja Näkemisen puolesta -työryhmän puheenjohtaja Arja af Heurlin.
Kuntoutuspihan vastuuhenkilöt: talkoitten koolleku...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram