Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Opetusneuvos, PDG Erkki Honkala liiton varapuheenjohtajaksi

Suomen Lions-liiton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2016-2017 valittiin opetusneuvos, PDG Erkki Honkala Seinäjoelta. Kuvassa Erkki Honkala puolisonsa Katriinan kanssa heti äänestystuloksen tultua julki.

Opetusneuvos, PDG Erkki Honkala valittiin Suomen Lions-liiton varapuheenjohtajaksi kaudelle 2016-2017 Turun vuosikokouksessa hänen voittaessa hammaslääkäri, PDG Jukka Kärkkäisen muutamalla kymmenellä äänellä.  Kolmas ehdokas oli diplomi-insinööri, DG Erkki Voutilainen.

Ensimmäisellä kierroksella annettiin 801 ääntä ja äänestys tapahtui kännykkä-äänestyksenä.  Toinen äänestyskierros tarvittiin, koska ensimmäisellä kierroksella kukaan ei saanut yli puolta annetuista äänistä.  Kännykkä-äänestys oli nyt käytössä liiton vuosikokouksessa ensimmäistä kertaa.  Äänestystulos ilmestyi valkokankaalle lähes saman tien.

Honkalan klubi on LC Peräseinäjoki.  F-piirin kuvernöörinä hän on toiminut kaudella 2007-2008.  Kuvernöörikaudellaan hän oli myös liiton hallituksen jäsen.

Liiton puheenjohtajaksi 2016-2017 valittiin lääkäri, VCC Heikki Hemmilä.  Hänellä ei ollut vastaehdokkaita.  Hemmilän klubi on LC Ylivieska.

Liiton vuosikokous pidettiin Turussa, Logomossa 28.5.2016.  Kokouksen juhlapuheen piti kansainvälisen Lions-järjestön LCI:n 2. varapresidentti Naresh Aggarwal Intiasta.

 

Teksti ja kuvat: Antti Tuomikoski

Logomon sali oli täynnä kokousväkeä.  Ensimmäisellä kierroksellä äänesti 801 virallista edustajaa.
Logomon sali oli täynnä kokousväkeä. Ensimmäisell...
Äänestys tapahtui kännykkä-äänestyksellä.
Äänestys tapahtui kännykkä-äänestyksellä.
Kokouksen juhlapuheen piti LCI:n 2. varapresidentti Naresh Aggarwal.
Kokouksen juhlapuheen piti LCI:n 2. varapresidentt...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram