Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Orkester Norden konsertoimaan Temppeliaukion kirkkoon

Nuoret soittajavirtuoosit odottavat kuulijoita konserttiinsa!Orkester Norden on suurin ja pitkäaikaisin NSR:n (lionien pohjoismainen yhteistyöneuvosto) hanke. Se perustettiin kaudella 1990-1991 ja on toiminut nyt jo 22 vuotta. Orkester Norden on täysi sinfoniaorkesteri, jossa soittaa 17 – 25 -vuotiaita pohjoismaisia nuoria soittajia. Helsingin Temppeliaukion kirkkoon he saapuvat konsertoimaan torstaina 28.7.
Orkester Nordenin noin 70 hengen orkesteri kokoontuu Lahdessa 16.7.–29.7.2022 kymmenen päivää kestävälle leirille ja lähtee sen jälkeen kiertueelle. Leirin järjestelyistä vastaa Lahden kaupungin kulttuuripalvelut aikaisempien vuosien malliin.
Leririn jälkeinen kiertue käynnistyy  Lahden Sibeliustalolta tiistaina 26.7. Seuraava konsertti pidetään Järvenpää-talolla keskiviikkona 27.7. ja Helsingin Temppeliaukion kirkossa Orkester Nordenia kuullaan torstaina 28.7. klo 19. Kapellimestarina toimii Eivind Gullberg Jensen.

Lipunmyynti on  -palvelussa. Kutsu ystävät seuraksi ja ota koko perhe mukaan. Liput 17.50/ 27.50 + mahdolliset toimitusmaksut.


Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram