Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Osallistujaennätys Uusien Leijonien illassa

Tämän kauden toinen Uusien leijonien ilta pidettiin 17.3.2016 Korsossa Toyota Auto Finland Oy:n auditoriossa.  Osallistujamäärässä tehtiin kaikkien aikojen ennätys, kahdeksankymmentä leijonaa saapui paikalle kuuntelemaan mitä koulutustoimikunnalla tällä kertaa oli tarjottavana.

 

Kutsu oli lähetetty kaikille 1.1.2015 jälkeen liittyneille jäsenille ja heistä 44 noudatti kutsua. Noin puolella oli myös oma kumminsa mukana ja olipa muutama saanut puolisonsakin lähtemään mukaan. Ilahduttavaa oli myös, että klubien jäsenjohtajiakin oli joukossa mukana.

 

Illan puheenvuoroista vastasi piirikuvernööritiimi ja luonnollisesti aina suositut uuden ja vanhan leijonan ajatukset olivat esityslistalla sekä pieni tietoisku klubin organisaatiosta ja lions-lyhenteistä. Illan päätti toista kertaa kysymyksiä/vastauksia-osio, jossa piirikuvernööritiimi joutui tuleen sekä ennalta saatujen että spontaanien kysymysten edessä.

 

Palautteiden mukaan ilta todettiin antoisaksi ja käytännön läheiseksi, samanlaisia tilaisuuksia toivottiin järjestettävän säännöllisesti. Toki parannettavaa meillä koulutustoimikunnassa on edelleen mutta on todella hyödyllistä saada heti tilaisuuden jälkeen läsnäolijoilta ruusut ja risut, jotta voimme muokata illan sisältöä haluttuun suuntaan.

 

Kiitoksia kaikille osallistujille ja tapaamisiin lions-merkeissä!

 

Teksti: Leena Lehtonen, uusien jäsenten kouluttaja

Kuva: Veikko Teerioja, piirikuvernööri

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram