Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Palvelumme kohteet laajentuvat

Palvelumme kohteet laajentuvat: voimme palvella entistä monipuolisemmin!
Kiitos kaikesta mitä teet hienon järjestömme tukemiseksi!

Sen lisäksi, että me lionit palvelemme monin eri tavoin paikallisesti, me tuemme myös maailmanlaajuisia palvelukohteita. Tänä vuonna kansainvälinen järjestömme aloittaa prosessin, jossa Lions Clubs Internationalin maailmanlaajuiset palvelukohteet sovitetaan yhteen Lions Clubs Internationalin säätiön painopistealueiden kanssa.Kun prosessi etenee, alat nähdä viittauksia kahdeksaan Lions Internationalin tukemaan kohteeseen:

· Lapsuusiän syöpä - vastaamme lapsuusiän syöpään sairastuneiden lasten ja heidän perheidensä tarpeisiin. (Syyskuu on kansainvälinen Lapsuusiän syövän tiedotuskuukausi, joten nyt on hyvä aika oppia lisää tästä aiheesta ja siitä, miten lionit voivat auttaa: .)

· Diabetes - vähennämme diabeteksen esiintymistä ja parannamme diagnoosin saaneiden elämänlaatua.

· Hätäapu - vastaammme välittömiin tarpeisiin ja tarjoamme pitkäaikaista tukea luonnonkatastrofien tuhoamille yhteisöille.

· Ympäristö - suojelemme ympäristöä ja luomme terveellisempiä yhteisöjä ja kestävämmän maailman.

· Humanitaarinen apu - tunnistamme maailman tärkeimmät tarpeet ja tarjoamme humanitaarista apua siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

· Nälän helpottaminen - parannamme ruokatarvikkeiden ja ravitsevan ruoan saatavuutta nälän lievittämiseksi.

· Näkökyky - estämme ennaltaehkäistävää sokeutta ja parannamme sokeiden ja näkövammaisten ihmisten elämänlaatua.

· Nuoriso - tarjoamme nuorille tukea, jota he tarvitsevat tehdäkseen positiivisia valintoja, elääkseen terveellistä ja tuottavaa elämää ja tullakseen seuraavan suuren sukupolven palvelujohtajiksi. Yksi esimerkki nuorison tukemisesta on  järjestäminen (kilpailupaketit ovat saatavilla 1. lokakuuta asti), joka antaa nuorille mahdollisuuden jakaa näkemyksensä rauhasta ja inspiroida maailmaa.

Olen itse erityisen innoissani siitä että palvelukohdevalikoima laajenee: meidän on helpompi löytää joku mieleinen kohde jota palvella. Me palvelemme!


Palvelujohtaja
Christoffer Hansson
Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram