Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

PDG Risto Lundén on poissa

PDG Risto LundénLC Helsinki / Pakila

s. 23.11.1923, Uskela (nyk. Salo)

k. 30.5.2021, Oulunkylän Kuntoutussairaalassa

Sotilasarvo: Yliluutnantti

Koulutus: Teknikko

Hallituksen pj. Calor Oy

Lion alkaen 5.5.1964

Presidentti 1973-1974, lohkon puheenjohtaja 1974-1975, alueen puheenjohtaja 1975-1976.

Piirikuvernööri 1985-1986.

 

Olin Riston piirikuvernöörikauden piirihallituksessa ja opin tuntemaan Riston rehtinä, lupsakkaana ja suoraviivaisena leijonana. Risto kertoi oman mielipiteensä miellyttävällä tavalla, mutta hän ei aliarvoinut toista. Hänellä oli rakentava tyyli tuoda mielipiteensä esiin.

 

Risto oli mukana yrityksensä Calor Oy kautta rakentamassa Lions-taloa Kirkonkyläntielle. Risto kertoi terävästi mielipiteensä talon rakentamisesta, kun talon myymisestä alettiin puhua. Hän oli sitä mieltä, että talossa ei ole vikaa, vaikka myynnin puuhamiehet näkivät talossa vikoja.

 

Risto oli mukana, kun entiset piirikuvernöörit kokoontuivat ja hän otti aktiivisesti osaa keskusteluihin. Ristolla oli usein mairea hymy suupielessä, kun keskusteluja käytiin. Tämä teki Ristosta helposti lähestyttävän.

Vaikka hän kuului Helsingissä toimivaan lionsklubiin, niin hän oli mukana itsenäisyyspäivänä Vantaalla Pyhän Laurin Kirkolla järjestettävässä sankarivainajien muistotapahtumassa, koska hänen veljensä on haudattu kirkon hautausmaalle.

 

Markus Flaaming, entinen kansainvälinen johtaja

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram