Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirifoorumissa opittiin uutta

Iiris-keskuksen Braille sali oli lähes täynnä.

Iiriskeskuksessa 26.9.2019 pidettyyn piirifoorumiin osallistui lähes täysi salillinen lioneita. Aluksi piirikuvernööri Jenni Luomala toivotti kaikki tervetulleiksi ja kertoi illan ohjelmasta. Kuulimme mm, että tarvikemyynti siirtyy N-piirin vastuulle 1.10.  Sitä hoitavat LC Helsinki / Finlandia ja LC Helsinki / Revonsalmi.

Jyri Jylppy Kurki kertoi miten Kontulan klubi panostaa jäsenhankintaan. Heillä on yhteistyöprojekti, jossa on mukana eri toimijoita mm. kaupunki, srk, Punainen risti. He ovat jakaneet alueelle muuttaneille asukkaille kasseja, joissa on eri järjestöjen esitteitä ja kutsuneet heidät tervetuloa-brunssille Mikaelin kirkolle 5.10.2019 klo 11-14. Uusille asukkaille on jaettu 600 kassia ja vanhoihin taloyhtiöihin muuttaneille on lähetetty 700 kutsukirjettä. Alueen kauppiaat tarjoavat brunssin.

Piirin uusi viestintätiimi esittäytyi viestintävastaava Teija Loposen johdolla. Ihailtavan suuri joukko käsiä nousi pystyyn, kun Teija kysyi kuinka monella klubilla on oma tiedotusvastaava. Tiedotusvastaavia tarvitaankin kun tavoitteena on saada klubien kotisivut ja Facebook-sivut päivitetyiksi ja mahdollisimman hyvään kuntoon. 

 

Teija pyysi klubeja kertomaan tulevista tapahtumista ja lähettämään  Hyvän päivän –kuvia viestintään. Tulossa on viestintäkoulutusta ja kun kotisivut ja Facebook-sivut on saatu kuntoon niin julistetaan kotisivu- ja Facebook-sivu kilpailu!  Viestintätiimi lupaa auttaa kaikkia niin kotisivuihin kuin Facebook-sivuihinkin liittyvissä kysymyksissä. 

 

Teijan esityksen jälkeen seurasi toimittaja Arja Oksasen esitys kotisivuista. Miksi niitä kannattaa päivittää ja mitä kaikkea niille kannattaa laittaa. Kotisivut ovat tärkeä markkinointikanava niin klubeille, vierailijoille kuin mahdollisille uusille jäsenillekin. Niiltä löytyy tietoa tulevista tapahtumista ja ideoitakin.

Some-vastaava Anne Sokka-Tuomala puolestaan kertoi Facebook-sivuista ja opetti myös havainnollisesti niiden luomista ja kuvien laittamista sivulle. Lisäksi hän kertoi Instagramista ja N-piirin omasta Instagramsivusta. WhatsUp-pikaviestipalvelustakin puhuttiin ja Anne lupasi auttaa klubeja kaikissa someen liittyvissä kysymyksissä.

 

Lion Antti Forsell kertoi Aktiviteettien innovaatiopajasta Pohjois-Haagan yhteiskoululla lauantaina 23.11.2019 klo 12-15. Paikalle on tulossa asiantuntijoita auttamaan työpajaan osallistuvia idean työstämisessä aktiviteetiksi. Työpajassa työskennellään pienryhmissä.

Illan päätteeksi kauden 2018-2019 piirikuvernööri Heikki Tuomala jakoi palkinnot 100 %:n presidenteille. Palkituiksi tulivat Lasse Halme (LC Helsinki / Pakinkylä), Raino Heinonen (LC Helsinki / Revonsalmi), Markku Helle (LC Sipoo/Meri-Sibbo), Pertti Huovinenn (LC Helsinki / Floorankenttä, Ari Juva (LC Sipoonjoki), Ilmari Kekkonen (LC Vantaa / Hakunila), Raine Keskipasma (LC Askola), Mikko Kivinen (LC Helsinki / Kontula), Mikko Koskinen (LC Helsinki / Finlandia), Markku Lehtikuusi (LC Vantaankoski / Vandaforsen), Lippo Rantanen (LC Tikkurila / Dickursby) ja Kirsi Sjöblom (LC Helsinki / Malmittaret).

 

Teksti:   Arja Oksanen
Kuvat:    Arja Oksanen ja Markku Helle

Piirikuvernööri Jenni Luomala lausui tervetulosanat.
Piirikuvernööri Jenni Luomala lausui tervetulosana...
Koulutusjohtaja, 2 VDG Markku Helle etsii uutta koulutusjohtajaa.
Koulutusjohtaja, 2 VDG Markku Helle etsii uutta ko...
Jyri Jylppy Kurki kertoi miten Kontulan klubi panostaa jäsenhankintaan.
Jyri Jylppy Kurki kertoi miten Kontulan klubi pano...
Alueen uudet asukkaat on kutsuttu brunssille.
Alueen uudet asukkaat on kutsuttu brunssille.
Asukkaille jaetun kassin sisältöä. kutsuineen. (Kaikki esitteet eivät mahtuneet kuvaan.)
Asukkaille jaetun kassin sisältöä. kutsuineen. (Ka...
Viestintätiimi (vas. Anne Sokka-Tuomala, Teija Loponen ja Arja Oksanen)  esittäytyi.
Kuva: Markku Helle
Viestintätiimi (vas. Anne Sokka-Tuomala, Teija Lop...
Annen aiheena oli ssmeviestintä.
Annen aiheena oli ssmeviestintä.
Antti Forsell kertoi Tuunaa aktiviteetti -työpajasta.
Antti Forsell kertoi Tuunaa aktiviteetti -työpajas...
Työpajaan osallistuu yhtenä asiantuntijana Christer Wenzel Aseman lapset ry:sstä.
Työpajaan osallistuu yhtenä asiantuntijana Christe...
Piirikuvernöörit Jenni Luomala ja Heikki Tuomala palkintojen jakotilaisuuden alussa.
Piirikuvernöörit Jenni Luomala ja Heikki Tuomala p...
100 %: n presidentin palkinnon saajien komea rivistö.
100 %: n presidentin palkinnon saajien komea rivis...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram