Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus esittäytyy: V-alueen puheenjohtaja Kaj Sjölund

Olen Kaj Sjölund Myrskylästä. Toimin tällä kaudella V-alueen puheenjohtajana. Klubini on LC Artjärvi-Lapinjärvi-Myrskylä.  Leijonissa olen toiminut 15 vuotta. Klubitasolla olen toiminut kaikissa merkittävimmissä viroissa, tällä hetkellä olen rivijäsen.

 

Lohkon puheenjohtajana toimin viitisen vuotta sitten.  Melvin Jones jäsenyys minulle myönnettiin klubin 45-vuotisjuhlissa, kuutisen vuotta sitten.

 

Olen 49-vuotias.  Perheeseeni kuuluvat vaimo Hannele ja kaksi lasta: tytär ja poika. Vaimoni toimii myös leijonissa  Hän on LC Orimattila/Leonat perustajajäsen. Tytär on viimekevään ylioppilas ja viettää nyt välivuotta työskennellen McDonaldissa.  Poika opiskelee toista vuotta ammattikoulussa kokiksi.

 

Työkseni toimin maanviljelijänä, työskentelemme vaimoni kanssa yhdessä maatilallamme.  Koulutukseltamme olemme molemmat agrologeja. Tilallamme on sekä maidontuotantoa että kasvinviljelyä.

 

Navetassamme on 37 lypsylehmää ja 30 nuorta nautaa.  Kasvinviljelyä harjoitamme noin 200 hehtaarilla.Tuotamme nurmirehua lehmille sekä erilaisia puimurilla korjattavia viljakasveja. Tärkeimpinä kasveina viljelemme vehnää leipäviljaksi, ohraa maltaaksi, kauraa suurimoiksi ja rapsia kasviöljyiksi. Säiden salliessa syyskylvönä olemme pyrkineet viljelemään myös ruista ja syysvehnää.

 

Kaj Sjölund

V-alueen puheenjohtaja

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram