Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus lähes täysilukuisena koolla

Kuvernööri Veikko Teerioja avasi kautensa ensimmäisen hallituksen kokouksen.  Taustalla piirisihteeri Susanna Gustafsson.N-piirin piirihallitus aloitti toimintansa Nyyrikissä pitämässään kokouksessa 20.8.2015.  Piirihallitus oli koolla lähes täysilukuisena, useat jäsenet puolisoineen. Aluksi saatiin terveiset kansainväliseltä hallitukselta.  Terveiset välitti ID Jouko Ruissalo.

Kv-hallituksen Suomea koskeva päätös on uutisoitu 21.8. N-piirin sivuilla. Jos asia kiinnostaa, se uutinen löytyy näiltä samoilta ajankohtaissivuilta edellisenä uutisena.

Kuvernööritiimi edessä valmiina vastaamaan

Kuvernööri Veikko Teerioja esitteli lyhyesti alkaneen kauden pääteemat ja merkittävimmät tapahtumat.  Varapiirikuvernöörit Aarne Kivioja ja Timo Auranen esittelivät omien vastuualueittensa tärkeimmät tulevat tapahtumat.  Uutta oli istumajärjestys: koko kuvernööritiimi istui edessä valmiina vastaamaan kentän esittämiin kysymyksiin.

Alueitten puheenjohtajat esittelivät pääpiirteittäin kesätehtävien tulokset. Tarkemmin asiat esiteltiin seuraavana lauantaina 22.8. pidetyssä alueitten ja lohkojen puheenjohtajien koulutuksessa. 

Myös toimikuntien puheenjohtajat kertoivat kunkin toimialan lähiajan suunnitelmat.  Ja kuten joskus ennenkin, 3 minuuttia ei kaikille riittänyt esittelyihin, joten kokous venyi lähes tunnilla.  Kokous kuitenkin koettiin niin mielenkiintoiseksi ja tärkeäksi, ettei kukaan poistunut paikalta ennen sen kokouksen viimeistä nuijaniskua.

Teksti ja kuvat: Antti Tuomikoski
Kansainvälisen hallituksen terveiset toi ID Jouko Ruissalo.  Kuvassa vasemmalla piirikuvernööri Veikko Teerioja ja piirisihteeri Susanna Gustafsson. Oikean puolen pöydän takana 1.VDG Aarne Kivioja ja 2.VDG Timo Auranen.
Kansainvälisen hallituksen terveiset toi ID Jouko ...
Nykyinen 1.VDG Aarne Kivioja profiloitui viime kaudella katastrofien hoitoon ja hänet valtuutettiin nytkin samoihin tehtäviin, monen muun tehtävän ohella.
Nykyinen 1.VDG Aarne Kivioja profiloitui viime kau...
2.VDG Timo Auranen esitteli palvelutarjottimen.
2.VDG Timo Auranen esitteli palvelutarjottimen.
Nyyrikin ravintolasali täyttyi piirihallituksen jäsenistä ja puolisoista.  Koostekuva.
Nyyrikin ravintolasali täyttyi piirihallituksen jä...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram