Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus uusin eväin koolla

Jenni Luomala ja Markku Vesikallio vaihtoivat iloisina piirin veturin osaa. Kuva Teija Loponen

 

Uusi kausi on käynnistynyt ja piirihallitus kokoontui kuulemaan muun muassa piirikuvernöörien ajatukset alkaneesta kaudesta, mitä uutta piirin rekisteröinnistä kuuluu ja millainen tilanne eri alueilla on.

 

Viime kauden piirikuvernööri Jenni Luomala sai seuraajaltaan Markku Vesikalliolta kiitokset erinomaisesti vedetystä toimintavuodesta sekä piirin pöytästandaarin kiitokseksi. Markku puolestaan sai Jenniltä piirikuvernöörin sauvan ja nuijan.

 

Alkuun saimme kuulla kauden tunnusbiisin, Samuli Edelmannin Se unelmista, jonka jälkeen kuulimme Maken unelmat kaudelle: uudistaa, innostaa, rohkaista, suunnitella jatkuvuutta ja kunnioittaa perinteitä.

 

Ensimmäinen varapiirikuvernööri Markku Helle pyysi kaikkia pohtimaan jatkuvuutta ja miettimään jo sitä, missä tehtävissä itse haluaisivat ensi kaudella toimia. Uusia lohkonpuheenjohtajiakin pitäisi jo harkita, koska uusien sääntöjen myötä heidät hyväksytään jo vuosikokouksessa. Toinen varapiirikuvernööri Kjell Wikström piti esittelynsä ruotsiksi.

 

Piirin rekisteröinti ja säännöt ovat vielä PRH:ssa käsittelyssä, joten tarvittavat tilinkäyttöoikeudet merkittiin pöytäkirjaan. 

 

Uutuutena otettiin nyt käyttöön se, että alueiden kuulumisista kertovat niiden lohkonpuheenjohtajat vuorotellen. Joel Stockmakare valisti, että Porvoossa leotilanne näyttää hyvältä, mutta että työryhmä perustetaan vanhojen leojen mukanapitämiseksi.

 

Myös toimikunnat valistivat muita tekemisistään, jäsenhankinnassa tapahtuu paljon, viestinnässä on samoin kehittämishankkeita, nuorisovaihdossa valmistaudutaan koronan jälkeiseen aikaan ja koulutukset vaihdetaan verkkoon. Diabeteskävely toteutetaan näillä näkymin 10.10., sen sijaan presidenttiristeily peruttiin. Jorma Nisula muistutti, että tarvikemyynnissä on viiveitä ja klubivierailuja kannattaa tehdä, jos vain korona sen sallii. Timo Heinonen muistutteli LCIF keräyksen jatkuvan, Anniina Kuusiniemi vinkkasi ARS-adresseista ja Raino Heinonen Sri Lankan tilanteesta.

 

Kausi 2020-2021 tuntui alkavan hyvissä merkeissä ja innostuksen vallassa.

 

Teija Loponen

Kuvat Arja Oksanen

Aluksi piirikuvernöörin tunnukset vaihtoivat omistajaa.
Aluksi piirikuvernöörin tunnukset vaihtoivat omist...
Piirihallituksen ensimmäisessä kokouksessa oli leppoisa tunnelma.
Piirihallituksen ensimmäisessä kokouksessa oli lep...
Mikko Koskisen vuoro esittää alueensa kuulumiset.
Mikko Koskisen vuoro esittää alueensa kuulumiset.
Leojen Joel Stockmakare sai suut hymyyn.
Leojen Joel Stockmakare sai suut hymyyn.
Kokouksen päätteeksi otettiin vielä ryhmäkuva. Kuva Helena Rauhanen
Kokouksen päätteeksi otettiin vielä ryhmäkuva. Kuv...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram