Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirihallitus kokousti hotelli Haagassa 

Kauden 2024-2025 piirihallitus.Kuva Ritva Ollila-Hämäläinen

Vuosikokouspäivälle 20.4.2024 sattunut lumisade aiheutti pienen viivästymisen piirihallituksen kokouksen alkamiselle. Toiset kun olivat jo ehtineet vaihtaa autoihinsa jo kesärenkaat niin matkaan meni nyt enemmän aikaa.  Pienen odottelun jälkeen paikalla oli 16 äänivaltaista jäsentä ja kokous pääsi alkamaan.  

Piirikuvernööri Pekka Taskinen kertoi puheenvuorossaan mm. Lioniksi kutsu -kampanjasta.. Sen tavoitteena on saada klubeihin kausittain vähintään 2000 uutta jäsentä. Syksyllä on alkamassa laaja somekampanja.  Kampanjaa varten Liittoon palkataan henkilö vetämään projektia kolmeksi vuodeksi.

1. varapiirikuvernööri Outi Hanslin piti puheenvuorossaan jäsenkehityksen muuttamista tärkeimpänä työnä.  Tahtotila tähän täytyy löytyä klubeista.
2. varapiirikuvernööri Sakari Soppi piti tärkeänä yhteistyön lisäämistä kubien kesken. Lähdetään positiivisella mielellä uuteen kauteen!

Alueiden  raporteissa Jyri Kurki kertoi 2. alueen 2. lohkon kuulumisia. Alueen jäsenkasvu on tällä hetkellä plussalla. Vartiokylän klubi on vaihtanut nimensä muotoon Vartiokylä-Puotila.
Mauri Rantanen kertoi 3. alueen lohkojen yhteistapaamisesta Ruskeasuon maneeseilla sekä 19.4. pidetystä Auta lasta-auta perhettä -keräyksestä, jossa oli mukana useita klubeja 3. alueelta.
4. alueen kuulumisista kertoi Timo Pirinen.  Tikkurilassa järjestetään 21.4.2024 Jokileijona-kävely. Sen järjestävät Lions klubit Vantaa/Avia, Hiekkaharju-Sandkulla, Vantaa/Simonkylä, Vantaa/Vernissa ja Tikkurila-Dickursby.


Palvelualueen kuulumisia kertoi Merja Carlander. Lions liikuntaviikkoa vietetään 11.-19.5.2024. Tälle viikolle sattuu myös Lionspyöräily -tapahtuma. Klubeja kannustetaan järjestämään tapahtumia myös yhdessä. Mukaan voitaisiin kutsua lapsiperheitä ja henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita pitämään paikat siisteinä keräämällä roskia.

Teija Loponen toi viestinnän terveiset. Viestintävalmennusta on annettu kauden aikana mm. lohkon puheenjohtajille, presidenteille ja klubien tiedottajille osana virkailijavalmennusta. Viestinnän omina valmennuksina on järjestetty Instagramin alkeet ja Canvan alkeet.
Piirin kansainväliselle nuorisovaihdolle on luotu omat kotisivut.

Markku Helle kertoi koulutuksesta. Toteutuneita virkailijavalmennuksia on ollut 26.3.2024. Nämä valmennukset pidettiin verkossa ja osallistujia niissä on ollut osallistujia 28 klubista yhteensä  44+5 kouluttajat mukaan lukien. 

 

Nuorisovaihtoasioista kertoi Leena Lehtihalmes. N-piiristä lähtee vaihtoon tänä vuonna seitsemän nuorta. Nuorisoleirille Sipoon Sopukkaan on tulossa 30 nuorta, joille ohjelmaa järjestävät useat klubit. Isäntäperheitä tarvitaan vielä.

Make Vesikallio kertoi, että ARS-adresseja on myyty 360 kpl.  ARS-ritarin arvon on tällä kaudella saanut 11 henkilöä. Uutisena kuultiin, että Heikki Tuomala on nimitetty ARS-Säätiön hallitukseen. Lämpimät onnittelut tästä Heikki Tuomalalle!

  

Kokouksen päätyttyä otettiin piirihallituksesta jo perinteeksi muodostunut yhteiskuva.


Teksti:  Arja Oksanen
Kuvat:   Teija Loponen
Lions-lippu oli esillä hotelli Haaga Central parkin edessä.
Lions-lippu oli esillä hotelli Haaga Central parki...
Piirikuvernööri Pekka Taskinen avasi kokouksen.
Piirikuvernööri Pekka Taskinen avasi kokouksen.
Merja Carlander kertoi palvelualueen kuulumisia.
Merja Carlander kertoi palvelualueen kuulumisia.
Pasi Nieminen kertoi jäsenasioista ja
Pasi Nieminen kertoi jäsenasioista ja
Markku Helle koulutusasioista.
Markku Helle koulutusasioista.
Jyri Kurki kertoi LCIF-tapahtumista .
Jyri Kurki kertoi LCIF-tapahtumista .
Hän kertoi myös että Lionspyöräily-tapahtumaan liittyen tuodaan Lions-liiton talon pihalle  nähtäväksi LCIF-kamina.
Hän kertoi myös että Lionspyöräily-tapahtumaan lii...
Pivi Vahlberg kertomassa  kuulumisia.
Pivi Vahlberg kertomassa kuulumisia.
Leotoiminnasta kertoi Elli Yliportimo.
Leotoiminnasta kertoi Elli Yliportimo.
Timo Pirinen kertoi Jokileijonakävelystä
Timo Pirinen kertoi Jokileijonakävelystä
Tärkeitä tapahtumia ennen kauden loppua
Tärkeitä tapahtumia ennen kauden loppua
Antti Forsellin lapset olivat mukana tilaisuudessa tukemassa isäänsä.
Antti Forsellin lapset olivat mukana tilaisuudessa...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram