Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri Aarne Kivioja toivoo alkaneelta kaudelta positiivisuutta

Kauden 2015-2016 piirikuvernööri Veikko Teerioja (vas.) toivotti vasta kautensa aloittaneen piirikuvernööri Aarne Kiviojan ja puolisonsa Tuulan tervetulleiksi Suomeen Japanissa vietetyn kansainvälisen vuosikokouksen jälkeen.

1.7.2016 piirikuvernöörikautensa aloittanut Aarne Kivioja toi tuliaisina Lions-organisaation kansainvälisestä vuosikokouksesta Japanin Fukuokasta positiivisuuden. Liekö tuo positiivisuus siivittänyt lentokonettakin, joka laskeutui reippaassa etuajassa Helsinki-Vantaan lentokentälle 3.7.2016.

 

- Jos korostaisimme positiivisuutta ja saisimme sellaisen hengen liikkeelle, niin katsotaan sitten, mihin se johtaa, Kivioja innostaa.

 

Toisena hän mainitsee kohteliaisuuden. - Japanilaiset ovat hyvin kohteliaita, ja kohteliaisuus on sellaista, mitä meidänkin kannattaa opetella.

 

Kolmantena hän toteaa sujuvuuden. - Japanilaiset ovat esimerkiksi jonottamisessa hyviä. Jospa sillä lailla saisi Suomessakin asiat sujumaan, Aarne toivoo.

 

Näillä saatesanoilla kauden 2016-2017 piirikuvernööri Aarne Kivioja ja puolisonsa Tuula toivottavat kaikille N-piiriläisille oikein hyvää kesää.

 

Teksti ja kuvat: Thorleif Johansson

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram