Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri kotiin intoa puhkuen

Yömyöhällä kotimaahan saapuneet piirikuvernööri Jenni Luomala ja puolisonsa Atte ilahtuivat vastaanottokomiteasta. 1. VDG Markku Vesikallio toivotti kukkasin Jennin tervetulleeksi takaisin.Täältä tullaan!

Jennilla oli mieli täynnä ideoita ja hyviä kokemuksia Milanon Conventionista.-Tekemisen ilo, toiminnan rentous ja aivan mahtava yhteenkuuluvaisuuden tunne kaikkien leijonien kesken jäivät ehkä eniten Milanon kansainvälisestä vuosikokouksesta mieleen, kertoi piirikuvernööri Jenni  Luomala (LC Helsinki/Finlandia) lentokentällä kotimaahan saavuttuaan.

 

Jenniä ja hänen puolisoaan Attea olivat vuosikokouksen ja sen perään vietetyn rentouttavan lomaviikon jälkeen vastaanottamassa ja kukittamassa myöhään torstai-iltana 18.6. 1.varapiirikuvernööri Markku Vesikallio LC Hki/Pakinkylä vaimonsa Teijan kanssa (LC Hki/Aurora) sekä 2.varapiirikuvernööri Markku Helle LC Sipoo/Meri-Sibbo. 

Muut vuosikokousvieraat olivat palanneet jo aiemmin kotiin.

 

Vuosikokouksessa oli tänä vuonna harvinaisen mittava suomalaisedustus ja etenkin juuri N-piirin edustajia oli Conventionissa esillä puhujina eri tilaisuuksissa.

-Kyllä sain olla ylpeä meistä kaikista, Jenni Luomala kehuu kiitellen erityisesti viime kauden jäsenjohtaja Kati Arkkilaa ja GMT aluejohtaja Antti Forsselia  LC Helsinki / Finlandiasta heidän panoksestaan suomalaisten leijonien aikaansaannosten esille tuomisessa.

 

Vuosikokouksen ohjelmat ja seminaarit saivat ideat pursuamaan piirikuvernööri Jenni Luomalan päässä ja niistä saamme vielä kauden mittaan kuulla enemmän ja myös kehitellä ideoita eteenpäin.

Lentokentällä hän antoi myös heti tuoreeltaan vinkkejä ensi kauden piirikuvernööri Markku Vesikalliolle vuosikokousmatkan järjestelyjä varten.

 

Heti ensimmäinen Conventionissakin kaikille esitetty toive teema-klubin perustamisesta on esillä jo 12.8.  Nyyrikissä pidettävässä keskusteluillassa.

 

Teksti ja kuvat

Teija Loponen

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram