Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööri palasi maailmalta intoa kylväen

On hyvä tulla kotiin taas. Piirikuvernööripariskunta huokui innostusta Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

Harvoin on kohdannut sellaista innostusta kuin oli sunnuntaina 8.7.2018 Helsinki-Vantaan lentoasemalla. N-piirin kauden 2018-2019 piirikuvernööri  Heikki Tuomala (LC Lovisa - Loviisa) palasi tuolloin Suomeen yhdessä puolisonsa Anne Sokka-Tuomalan (LC Loviisa/Queen Lovisa) kanssa Las Vegasista. Siellä he olivat osallistuneet Lions-organisaation kansainväliseen koulutukseen sekä järjestön vuosikokoukseen.

 

Paluuta Suomeen olivat todistamassa 1. vapapiirikuvernööri Jenni Luomala (LC Helsinki / Finlandia) ja 2. varapiirikuvernööri Markku Vesikallio (LC Helsinki / Pakinkylä) Teija-puolisoineen (LC Helsinki / Aurora).

 

Samalla lennolla palasi moni muukin Suomesta mukana ollut piirikuvernööri, joten heti ryhmityttiin jalkapallon MM-kisojen joukkuekuvan tapaan viralliseen kisakuvaan.

 

Mutta sitten ylivallan ottivat muistelut matkasta, sen opetuksista ja innostus edessä olevasta. Toisaalla naisryhmä keskittyi omaan keskusteluunsa ja Heikki ja Markku ryhtyivät suunnittelemaan tulevaa. Ja hetken kuluttua Jenni kauden 2019-2020 piirikuvernöörinä liittyi neuvonpitoon.

 

Puhuttiin laajemmasta yhteistyöstä Pohjoismaiden kanssa, vaihdettiin ajatuksia uusien asujen suunnittelusta, puututtiin kansainvälisiin ja kotimaisiin jäsenmääriin, järjestön iloihin ja huolen aiheisiin.

 

Mistään ei voinut havaita, että Tuomalan pariskunnalla oli takana neljätoista tuntia lentokoneessa, ja muutama tunti oli kulunut Lontoossakin jatkoyhteyttä odotellessa.

 

Ja toden totta: piirikuvernöörin innostus tarttui. On odotettavissa hyvän toiminnan vuosi.

 

Teksti ja kuvat: Thorleif Johansson

 

 

 

Las Vegas -joukkueen virallinen kisakuva.
Las Vegas -joukkueen virallinen kisakuva.
Matkakokemusten jakaminen alkoi välittömästi. Vas. Teija Vesikallio, Jenni Luomala, Anne Sokka-Tuomala, Markku Vesikallio ja Heikki Tuomala.
Matkakokemusten jakaminen alkoi välittömästi. Vas....
Naisilla on omat jutut...
Naisilla on omat jutut...
Heikki Tuomala (oik.) jakaa kokemaansa varapiirikuvernööreille.
Heikki Tuomala (oik.) jakaa kokemaansa varapiiriku...

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram