Suomen Lions-liitto ry

LIONS-PIIRI 107-N ry

Itäinen Helsinki, Vantaa ja Itä-Uusimaa

Piirikuvernööriehdokkaat

N-piirimme piirikuvernööriehdokkaat ovat:

 

Ehdokas piirikuvernööriksi: 1. varapiirikuvernööri Pekka Taskinen LC Helsinki Pakinkylä

Olen eläkkeellä oleva diplomi-insinööri, ja toiminut pitkään kansainvälisessä konsernissa johto- ja strategiatehtävissä ennen eläkkeelle jäämistäni. Ikää minulla on 66 vuotta.


Lion olen ollut vuodesta 2007 ja klubini on LC Helsinki Pakinkylä.

Asun Espoossa ja kesät vietän pääasiassa mökillä Raaseporissa.  Talvella hiihdän ja laskettelen.  Kesäisin pelaan golfia ja rakentelen mökillä.
Olen myös tutustunut kansainväliseen Lions-toimintaan vierailemalla Saksassa N-piirin ystävyysklubeissa.  Samoin olen osallistunut kansainväliseen vuosikokoukseen Hampurissa ja muutaman kerran Europafoorumiin.  Klubipresidenttinä toimin 2013 -2014.
Lions toiminnassa minua ovat erityisesti lämmittäneet oman klubini aktiviteetit.  Samoin hyvä oman klubin henki ja yhteisöllisyys.

Kun keväällä 2007 liityin klubiin uutena jäsenenä, sain heti lämpimän vastaanoton muilta klubilaisilta ja pääsin nopeasti toimintaan mukaan.  
Viime vuodet olemme eläneet poikkeuksellisessa ajassa ja se on heijastunut myös uusien lionien toimintaan mukaan pääsemiseen.  Uudet jäsenet eivät ole päässeet yhtä helposti mukaan toimintaan ja samoin muihin klubilaisiin tutustuminen on ollut hankalaa. Klubeilla on paljon tehtävää jäsenistön hyvinvoinnin ylläpitämisessä samalla kun toteutamme palveluaktiviteetteja.  

Myös piirin on tärkeää tukea klubeja esimerkiksi koulutuksella ja tarjoamalla aktiviteetteja.

Ehdokas 1. varapiirikuvernööriksi: 2. varapiirikuvernööri Outi Hanslin LC Helsinki Viapori

Olen aloittanut LC Helsinki Viaporissa jäsenenä 12/2018 alkaen. Tämän jälkeen seuraavana vuonna nousin klubin hallitukseen ja varapresidentiksi.

 

Olen ehtinyt olla kaksi kertaa klubimme presidentti ja kaksi kertaa aluepuheenjohtaja. 
Lisäksi olen toiminut Ympäristöleijonissa vuodesta 2019 lukien. 

N-piirin jäsentoimikunnassa olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja miettiä Leijonatoimintaa useammalta kantilta. 
Viime vuonna opiskelin itseni kuuden muun leijonan kanssa Opasleijonaksi. 

Tällä hetkellä toimin myös Lions-liiton strategia työryhmän jäsenenä.


Ehdokas 2. varapiirikuvernööriksi:  lohkon puheenjohtaja Sakari Soppi LC Vantaa/Pähkinärinne 

Olen Sakari Soppi ja olen LC Vantaa Pähkinärinteen jäsen vuodesta 2016. Olen 41-vuotias tradenomi (YAMK) ja toimin ammatillisena opettajana oppilaitoksessa. Olen toiminut suurimman osan työurastani opetusalan työtehtävissä ja toimin tällä hetkellä hallinnon tehtävissä. Asun Pähkinärinteessä, joka on ollut koti minulle jo yli 21 vuotta.

 

Olen toiminut klubin virkailijana useissa tehtävissä. Olen toiminut esimerkiksi rahastonhoitajana, sihteerinä, hallintovirkailijana, koulutusjohtajana ja klubipresidenttinä. Toimin tällä hetkellä lohkon puheenjohtajana IV-alueella 1. lohkossa ja koulutustoimikunnan jäsenenä. Olen suorittanut RLLI-instituutin ja minulla on tällä hetkellä haku ALLI-instituuttiin.

 

Harrastuksina minulla on myös liikunnassa kävely ja vapaaehtoinen maanpuolustustyö. Olen aktiivinen reserviläinen ja olen pursimies, res.

 

Lions toiminta on lähellä sydäntäni. On mukava tehdä yhdessä muiden lionien kanssa yhteisölle ja ihmisille hyvää. Tämä ei ole ainoastaan harrastus, vaan elämäntapa. 

Viestintävastaava


Toimittaja


Sosiaalinen media


Seuraa meitä
Facebook
Instagram